Diváci, kteří přišli, určitě nelitovali. K vidění totiž byla skvělá čísla, světelné efekty, a to všechno v podání krasobruslařů v dresech SKK Ostrov. Nikdo z přítomných tak neměl čas se nudit.

Po nezbytném úvodním proslovu trenéra a hlavního strůjce exhibice Marka Sedlmajera patřila ledová plocha dětem. V prvním čísle s názvem Kačeří příběhy se představily děti ze školičky bruslení. Poté následoval Růžový panter, skladba, kterou si děvčata sestavila sama.

Další číslo měli diváci možnost zhlédnout již v minulém roce, ale mělo takový úspěch, že ho děvčata spolu s trenérem a dvěma chlapci předvedli přítomným ještě jednou. I tentokrát měl hokej velký aplaus.

V následujícím čísle se všem tajil dech, když svou volnou jízdu zajeli juniorští reprezentanti v tancích na ledě Štěpánka Tůmová se svým francouzským partnerem Gregorym Brüsso.

Večerníček, tak se jmenovalo další vystoupení, při kterém se to na ledě doslova hemžilo nejrůznějšími pohádkovými bytostmi. Následovaly ukázky volných jízd závodních děvčat v kategorii žaček nejmladších a mladších. Poté přišla na řadu skladba Chicago, která dostala do varu především pánskou část publika, dámy zajisté ocenily skvělé taneční a skokanské schopnosti děvčat.

Vystoupení s názvem Lišky mělo také velký úspěch, přestože se holky musely obejít bez jedné nemocné lištičky. Nejúspěšnější členka oddílu Štěpánka Tůmová se představila se svým partnerem Gregorym ještě jednou. Tentokrát předvedl krásný česko – francouzský pár svůj krátký program.

Téměř na závěr zajely ukázky svých volných jízd nejstarší členky oddílu a bylo se opravdu na co dívat. Celá exhibice byla ukončena Vánočním finále, na led vyjeli všichni členové oddílu SKK Ostrov a školičky bruslení a s diváky se rozloučili, jak se patří. Poté začaly na led lítat květiny, plyšáky a dárky a dle bouřlivého potlesku bylo všem jasné, že se exhibice podařila.