Na programu tu totiž byla krasobruslařská exhibice v podání SKK Ostrov a Kraso Sokolov. Ta navazovala na svou premiéru, která se odehrála v Ostrově, k vidění tak byla více než hodinová show, která se nesla v mottu: Jak se stát krasobruslařem 2. A kdo do ochozů KV Areny nezavítal, o hodně přišel. Nabušený krasobruslařský program, který byl prošpikován nejen parádními výkony, ale také velmi dobře poskládanými světelnými efekty, začal úvodem jeden z organizátorů Marek Sedlmajer, kterému zdatně asistoval starosta města Ostrov Pavel Čekan.

„Jsem rád, že jsme mohli exhibici uskutečnit v KV Areně, nejen pro naše nejmenší krasobruslaře to byl opravdu velký zážitek," pochvaloval si za organizátory Marek Sedlmajer. Vše pak jistila moderátorka exhibice Lada Bláhová. Během show se na ledě prostřídaly nejen krasobruslařské naděje, ale také ostřílení krasobruslaři v čele se Štěpánkou Tůmovou, která se svým francouzským kolegou Grégorym Brissaudem ukázala ve volné jízdě, proč je krasobruslení tak nádherný sport.

„Všichni zúčastnění si zaslouží velkou pochvalu za předvedenou show," nechal se při krasobruslařském loučení slyšet starosta Ostrova Pavel Čekan.
Na ledové ploše se tak představili krasobruslaři, kteří svou premiéru v KV Areně zvládli na výbornou, a to za podpory necelé pětistovky diváků.
Ti tak mohli zhlédnout pestrá vystoupení v podání krasobruslařů, kteří si zahráli na ledě například pohádku Perníková chaloupka, dále pak Diskopříběh. Nejmenší předvedli svůj um při písničkách Chňapík, Zakovci, mixu Michala Davida a dalších melodiích.

Starší pak vložili do exhibice trochu vtipu, když dali do krasobruslařské role písničku ´Tepláky´ a k tomu si premiérově vystřihli i hokejový zápas.
Třešničkou na dortu pak bylo velké finále, ve kterém se všichni zúčastnění sešli na ledové ploše a za velkého potlesku uzavřeli za sebou svůj druhý díl.
Velkou zásluhu na tom měli ostrovští trenéři Miroslav Picek, Marek Sedlmajer a sokolovské trenérky Dana Klecanová a Jana Durntová.
„Už se těšíme na další díl exhibice a doufáme, že sklidí úspěch jako ta první a druhá. Snad se tentokrát vrátíme zpět na ostrovský zimní stadion," uzavřel plný dojmů Sedlmajer.