V konkurenci téměř stovky hráčů a hráček z 21 klubů Německa a Česka se Nejdečáci v sestavě David Ježek, Stanislav Newiak, Štěpánka Beranová a Marcela Nesvedová rozhodně neztratili. Domů si přivezli dvě zlaté, stříbro a dvě bronzové medaile.

V mixech obsadili Beranová s Ježkem 7-8. místo, zato Nesvedová s Newiakem se probojovali až do finále, kde však bohužel nestačili na domácí Walthera se Sterzelovou (BV Annaberg) a po porážce 15:21 a 13:21 brali stříbro. Ve dvouhře obsadil velmi pěkné 3. místo David Ježek, když nestačil jen na pozdějšího vítěze Edelbauera (Empor West Zwickau), kterému ve třísetové bitvě podlehl 21:18, 10:21, 18:21.

První zlato zacinkalo v dámském singlu, kde Marcela Nesvedová obhájila své loňské prvenství, když ve finále porazila Kornelii Schäferovou (BC Stollberg) ve třech setech 18:21, 21:8, 21:5. Jak vidět z výsledku, Němce už ve 3. setu došlo a Marcela tak nepřímo vrátila prohru, kterou utrpěla v květnu od Korneliiny sestry–dvojčete Karolin.

Druhá zlatá přišla v nedělních dámských deblech, kde nejdecká děvčata ve finále celkem hladce dvakrát 21:18 porazila domácí Baierovou se Sterzelovou.

V mužské čtyřhře, která turnaj uzavírala, se Ježek s Newiakem probili až do semifinále, kde však těsně 20:22 a 19:21 podlehli pozdějším vítězům Heydenovi s Beckerem z Drážďan a domů si odvezli ´jen´ bronz.