Kontakt

CITY TRIATHLON Karlovy Vary
Šmeralova 320/26, 360 05 Karlovy Vary
tel: +420 604 480 763, fax: +420 777 848 090
e-mail: info@citytriathlon.cz
web: www.citytriathlon.cz.

Přihlášky

Registrace závodníků Evropského poháru probíhá přes národní federaci, tedy přes Český svaz triatlonu! Přihlášky obsahující jméno, klub, datum narození, číslo licence a adresu bydliště proto zasílejte elektronickou poštou generálnímu sekretáři ČSTT Antonínu Bauerovi na triatlon@cstv.cz a to nejpozději do 25. července 2008.

Po uzávěrce přihlášek má pořadatel právo rozhodnout o přijetí závodníka na start.

Registrace sobotního závodu OPEN a New Balance Českého poháru probíhá přes elektronický přihlašovací formulář na www.citytriathlon.cz v sekci Přihláška nebo e-mailem na info@citytriathlon.cz Startovné: CITY TRIATHLON Karlovy Vary 2008 ITU European Cup - 1.000 Kč/45 euro do 25. července 2008.
Přirážka ke startovnému po uzávěrce přihlášek: + 250 Kč/12 euro.
Každý závodník obdrží tričko závodu, občerstvení v průběhu závodu a po závodě.
Pozor: pořadatel je oprávněn se rozhodnout, že startovné některým závodníkům odpustí. Pořadatel nezúčastněným závodníkům uhrazené startovné nevrací.

CITY TRIATHLON Karlovy Vary 2008 OPEN race – otevřený závod, New Balance Český pohár v triatlonu – startovné - 500 Kč dospělí, 300 Kč junioři, 600 Kč štafety, splatné do 5. 8. na účet občanského sdružení nebo hotově při prezentaci. Přihlašování probíhá prostřednictvím elektronického formuláře na www.citytriathhlon.cz v sekci přihláška nebo e-mailem na info@citytriathlon.cz.
Závodník, který se do 8. 8. 2008 nepřihlásí, platí přirážku ke startovnému 100 Kč.

Každý závodník obdrží tričko závodu, občerstvení v průběhu závodu a po závodě.

Zvláštní ustanovení:
1. Pořadatel má právo omezit počet startujících.
2. Trať cyklistiky bude uzavřena. Nebezpečná místa na celé trati budou zajištěna policisty a pořadateli. Závodníci jsou však povinni dodržovat pravidla silničního provozu!
3. Všichni závodníci startují na vlastní nebezpečí.
4. Důležité upozornění pro závodníky startující v závodě Evropského poháru! Závodní dres podléhá pravidlům a regulím ITU. Povolen je jednodílný i dvoudílný dres, který však podléhá kritériu, že závodník po celou dobu trvání závodu bude mít zahalenu horní polovinu těla i s břichem. Dále je povinností závodníka mít na dresu vytištěno své vlastní jméno (hruď a hýždě) a zkratku země (jen hruď), kterou reprezentuje. S nevyhovujícím dresem nebude závodník připuštěn ke startu!