V turnaji, zařazeném do Grand prix ČR ve druhé nejvyšší kategorii B, reprezentovala Jiskru Nejdek pětice hráčů ve složení Mirka Růžičková, Marcela Nesvedová, Michal Bernášek, Jan Klimaj a David Ježek.

Dvoudenní maraton s opeřeným míčkem odstartovala v sobotu smíšená čtyřhra. Ta moc nevyšla Růžičkové, když s Jardou Holečkem z BaC Kladno nepřešli v 1. kole přes ústecký pár Pikla s Pilařovou, kterým podlehli 13:21 a 19:21. Lépe na tom byli Klimaj s Nesvedovou, kteří v 1. kole v třísetové bitvě vyřadili silný pražský pár Čermáka (SK Prosek) s Munzarovou (Spoje) 8:21, 21:19 a 21:19. Ve 2. kole se k nim ale štěstěna otočila zády a po vyrovnané třísetové bitvě s Ústečáky prohráli 13:21, 21:15 a 18:21.

V singlech prošli do 2. kola jen Klimaj s Nesvedovou, když Honza v 1. kole přehrál Martina Šídu ze Slavie Liberec 21:11 a 21:15 a Marcela velmi hladce přehrála domácí Fartágovou (Super Stars Most) 21:12 a 21:15. Ve druhém kole sehrál Klimaj vyrovnanou partii s Pavlem Vraníkem z Benátek nad Jizerou, vyšel mu hlavně 2. set, ve kterém svého soupeře usmečoval 21:9, ale v závěru 3. setu se dopustil několika chyb a prohrál 19:21.

Do 3. kola neprošla ani Nesvedová, které stop vystavila ústecká Lucie Grimmová. Marcela si sice vynutila 3. set, ale také ona v koncovce prohrála. Růžičková s Ježkem skončili už v 1. kole a Bernášek singla nehrál.

V deblech prošly Růžičková s Nesvedovou přes Munzarovou (Spoje Praha) s Fridrichovou (USK Plzeň) do 2. kola, dál si ale moc nezahrály.

„Turnaj se přesunul do menší haly, hrací doba se neúměrně protáhla až do nočních hodin a Marcela s Mirkou na další zápas čekaly v nepříliš vytopené hale hodinu a půl. Proti pozdějším vítězkám z prvoligové Chemičky Ústí Grimmové s Pilařovou pak neměly šanci,“ postěžoval si na podmínky v Mostě David Ježek. Ani on s Klimajem a ani Bernášek s Jirkou Haklem ze Spojů Praha neprošli sítem prvního kola.