Vítězi turnaje, který se hrál na třech kurtech v jediné hale u novoborského koupaliště, se stali hráči extraligového Žatce Jiří Doubrava, Ondra Vít a Jiří Peroutka před českobrodskou trojicí Petřina, Šimeček, Jandík. Na třetím místě skončila, a to bylo obrovské překvapení, trojka hrající pod názvem Zemětřesení, kde vedle vsetínského Dušana Padyšáka a Pavla Ježdíka z Pankráce nastoupil Martin Rozbora, který jinak hraje okresní přebor za Varnsdorf. Tahounem této trojice byl Padyšák, který byl po zásluze vyhlášen nejužitečnějším hráčem turnaje.

Karlovarský nohejbal reprezentovaly dvě sestavy a šanci v nich dostala nastupující generace. A trojka v sestavě Zdeněk Musil, Jan Kubát a Tomáš Bíbr, která byla považována za jednoho z favoritů turnaje, sice bez problémů postoupila do šestnáctky, ale v boji o postup do čtvrtfinále neuspěla a skončila. Stejně dopadly i další favorité, jako karlovarští bratři Medkové s Vopálenským nebo Kopecký, Cibulka a Sýkora v dresu Čakovic.

Medailové pořadí: 1. Žatec A (Doubrava, Ondra Vít, Peroutka, 2. Český Brod (Petřina, Šimeček, Jandík), 3. Zemětřesení (Padyšák, Ježdík, Rozbora), 4. Žatec B (Pecina, Petr Vít, Dráždil).

Individuální ceny: Nejlepší nahrávač Radovan Šimeček (Č. Brod), nejlepší polař Ondra Vít, nejlepší smečař Jiří Doubrava (oba Žatec), nejužitečnější hráč Dušan Padyšák (Vsetín).