Na turnaj dorazilo celkem dvanáct týmů, které byly rozděleny do dvou šestičlenných základních skupin. Z každé skupiny si pak zajistily postup do druhé fáze turnaje čtyři týmy, které vytvořily finálovou skupinu, v níž se hrálo systémem každý s každým, tedy až na týmy, které se utkaly v základní skupině. Ty si totiž s postupem do finálové skupiny převzaly s sebou výsledky z odehrané skupiny. Stejným způsobem si to rozdaly týmy, které skončily v základních skupinách na pátém až šestém místě.

Ze skupiny A postoupili do finálové skupiny STS Chvojkovice Brod, All Blaks, Medvídci a Sokolíci. Ze skupiny B je doplnily týmy Engels Berg z Andělské Hory, Ganjabad z Mariánských Lázní, Brigáda Socialistické Práce a LSD z Chodova.

Nakonec si celkový triumf na své konto připsali nohejbalisté chvojkovického Brodu. Na druhém místě zakončili turnaj hráči All Blacksu a bronz získala trojice Engels Berg.

Konečné pořadí: 1. STS Chvojkovice Brod, 2. All Blacks, 3. Engels Berg, 4. Ganjabad, 5. Medvídci, 6. Sokolíci, 7. BSP, 8. LSD Chodov a dále druhá skupina doplnila zbytek umístění, pořádající tým Kunz - Bau na 9. místě, 10. NK Rybničná, 11. Koko Bello Bražec, 12. Bratr Boys ze Žalmanova.

„Turnaj proběhl ve výborné a sportovní náladě a pořadatelé z Obecního úřadu Stružná a Kunz-Bau se těší na setkání na III. ročníku nohejbalu trojic ve Stružné,“ liboval si jeden z organizátorů akce Robert Rypar.