K nejzajímavějším patřily turnaje v horských obcích Merklíně a Horním Slavkově, kde iniciátory i aktivními účastníky tenisového klání byli starostové obou měst. Turnaj v Horním Slavkově, který iniciovala starostka města Jana Wildumetzová, jinak aktivní členka TK Lokomotiva Karlovy Vary, přilákal na hornoslavkovské dvorce rovný tucet deblů. Z vítězství se radovali Ladislav Trubač s Janem Kučerou, který tak dokázal, že funkce předsedy Krajského tenisového svazu je ve správných rukou. Druzí skončili Petrové Haak a Bareš a bronz zůstal ve Slavkově zásluhou Jany Wildumetzové a Marka Krössla.

Merklínský turnaj deblů, který spolu s dalšími organizoval sám starosta „Vzorné obce Karlovarského kraje“ Josef Níč, měl tradičně nezvyklý název Turnaj stoletých. Podmínkou startu totiž bylo, že součet věku členů každé ze 14 startujících dvojic nesměl být nižší než sto let. V malém, ale útulném areálku TK Merklín se odehrály nemilosrdné boje, ze kterých vítězně vyšli domácí Michal Soukup s Josefem Hackerem, druzí skončili Jan Hofman z Ostrova s merklínským Petrem Novotným a třetí ostrovští Ladislav Matys s Janem Koldinským.

Zajímavý turnaj pořádali i v areálu karlovarského koupaliště Rolava, kde se pro změnu hrály singly. Turnaj, který měl především zviditelnit pěkné dvorce, sloužící již léta jen rekreační hře, organizovali stavitelé a udržovatelé čtyř dvorců otec a syn Darivčákové. Sešlo se 18 hráčů a k vidění byl pěkný tenis. Pořadí na stupních vítězů: 1. Diesel, 2. Dvořák, 3.-4. Tofi a Richter.