V domácím prostředí si o víkendu poradili s družstvem Modřic 5:2, a na svůj účet si tak připsali důležitý bod.

Po dvou letech se tak mohou hráči karlovarského Liaporu opět vyhoupnout na nohejbalové výsluní.

„Do sezony jsme nastupovali s cílem získat titul, a to nejen kvůli našim hráčům, ale také kvůli nákupu slovenského reprezentanta Richarda Makary,“ ohlédl se za končící sezonou činovník a hráč SK Liaporu František Veselý a hned dodal: „Naše prognózy pak určitě působily velmi sebevědomě, ale prozatím se nám potvrzují.“

V sobotu 6. října zamíří nohejbalisté Liaporu k odvetě do Brna. V hale Tesly Brno–Lesná tak budou bojovat od 16.00 hodin o titul nohejbalových mistrů České republiky. Modřice jsou však v domácím prostředí silné a určitě budou chtít sérii zdramatizovat.

„V domácím prostředí jsme zahráli velmi dobře. Dařilo se nám hlavně v trojicích. Rádi bychom stejně dobře hráli i v odvetě s Modřicemi, ale budeme to mít hodně těžké. Do Brna zamíříme kompletní, a proto bychom chtěli ukončit finálovou sérii právě na Moravě. Pro zisk titulu uděláme vše, co bude v našich silách,“ slibuje Veselý.

Liapor však nezapomněl ani na své věrné fanoušky, pro které vypravuje na sobotní finálový duel do Brna autobus.

„Pro fanoušky jsme tradičně připravili na finálový duel autobus, který bude samozřejmě zdarma. Odjezd je plánován v sobotu 6. září na 9.30 hodin v Tašovicích. Poté bude další zastávka v 9.45 hodin na dolním nádraží. Proto bychom rádi apelovali na fanoušky, aby svou účast co nejdříve potvrdili na mémtelefonním čísle 777 216 003,“ upozorňuje František Veselý.