Do utkání lépe vstoupili hosté z Třemošné, když Ostrovu vstřelili vedoucí branku při vlastním oslabení. Inkasovaná branka poslala ostrovské hokejbalisty do kolen. Z těch se zvedali během utkání jen velmi těžko.

Až v polovině zápasu dokázal Ostrov skórovat. Trefil se útočník Majdak. Třemošná se ovšem dokázala opět vrátit do jednobrankového vedení.

V závěrečné třetině srovnal po pohledné akci s Barthem Petr Novotný. Třemošná však opět zabrala a třetí brankou utekla Ostrovu na rozdíl branky. Ostrov poté zapnul plyn na plné obrátky, ale kýžené branky se dočkal v samém závěru utkání, kdy se trefil přesně mezi tři tyče ostrovský Rybka. Utkání se tak nasměrovalo do samostatných nájezdů, ve kterých dominovali hokejbalisté Třemošné, kteří si tak zaslouženě odvezli z lázeňské metropole vítězství.

„Nájezdy? Nedaří se nám v nich, to je pravda, již jsme měli v této sezóně tuhle zkušenost třikrát a z patnácti našich nominovaných hráčů skóroval jen jeden. Ale upřímně, my dnes brali ten bod všema deseti,“ oddychl si ostrovský kapitán Ondřej Vízdal.

HbC Atlantis Ostrov 3
TJ Tatran Třemošná 4

(po samostatných nájezdech)

Branky Ostrova: Majdak, Petr Novotný, Rybka. Třetiny: 0:1, 1:1, 2:1.
Ostrov: Kunc – Vízdal, Marek, Sára, Rybka – Rakušan, Majdak, Barth – Stepan, Petr Novotný, Pavel Novotný – Lemák, Farkaš, Elbl.

Atlantis Ostrov je v průběžné tabulce oblastní hokejbalové ligy se ziskem třinácti bodů na čtvrtém místě, se ztrátou čtyř bodů na vedoucí tým Viktorie Plzeň. Na třetí příčce se drží rezerva karlovarského CSKA, na deváté pak karlovarští Vikingové a třináctá příčka patří Demonům.