Tam podlehly místnímu výběru v šestém kole Ženské basketbalové ligy v poměru 61:72. Hlavním strůjcem trutnovského vítězství byla Američanka Anderson, která zatížila konto lázeňského družstva sedmiadvaceti body.

Trutnov nastoupil do utkání bez několika opor na palubovce to bylo v první čtvrtině hodně znát. I když se Karlovaračkám v novém ročníku ligové soutěže příliš nedaří, v první čtvrtce byly soupeřkám z kary rovnocenným soupeřem, když si vytvořily během ní až pětibodový náskok, který se nakonec ztenčil před druhým pokračovaním na tři body. ve druhé čtvrtině pak domácí basketbalistky přidaly na přesnosti a utkání vyronaly na 25:25.

Závěr první poloviny utkání pak jasně vyšel Trutnova, který několika bodovou šňůrou šel před změnou stran do vedení o osm bodů 37:29.

Po změně stran jakoby by karlovarské Lokomotivě docházela pára, když si domácí výběr kouče Petrovického vytvořilo během třetí čtvrtiny desetibodový náskok. Basketbalistky Lokomotivy však záhy z vysokého náskoku Kary rychle umazávaly, a přiblížily se domácím na rozdíl čtyř bodů 43:29, jenže trutnovské hráčky poté udělaly několik bodů v řadě a hned se ukazatel skóre vrátil na sedmibodový náskok.

V závěrečné čtvrtce sice karlovarský tým bojoval co to šlo, ale domácí si zlepšenou hrou, a zejména zdravou agresivitou vítězství pohlídalo. Lokomotiva tak v Trutnově na cennou výhru nedosáhla a v ligové tabulce se krčí na předposlední příčce.

Trutnov – Loko K. Vary 72:61
Body: Anderson 27, Záplatová 10, Hindráková 9, Greer 8, Muchová 7, Vacková 6, Steffanová 5 – O´Reilly 14, Kučerová 12, Kušlitová a Carter 11, Milovanović 7, Gergelová 6. Po čtvrtinách: 19:21, 37:29, 52:45. Rozhodčí: Kapl, Válek. Fauly: 17:25. Trestné hody: 22/15 – 16/13. Trojky: 7:4. Diváci: 650.