Karlovarský SK Liapor Witte v roli obhájců loňského stříbra do ní vstoupí v sobotu 4. dubna na hřišti benešovského Šacungu, který se v soutěži zuby nehty udržel, když v play-out poslal do 1. ligy tým Žatce. První domácí utkání pak čeká karlovarské nohejbalisty týden nato, v sobotu 11. dubna, kdy ve Varech přivítají nováčka soutěže z Čakovic.

Základní část extraligy se uzavře v sobotu 27. června a do té doby půjdou karlovarští fandové nohejbalu povzbudit své „koně" sedmkrát: 11. dubna hostí SK Liapor Witte Avii Čakovice, 25. dubna Dynamo České Budějovice, 2. května Spartak Čelákovice, 8. května obhájce titulu Sokol Modřice, 9. května Šacung Benešov, 23. května Slavoj Český Brod a 13. června Vsetín. Všechna domácí utkání SK Liapor Witte začínají ve 14:00 hodin.

Své soupeře už zná i rezerva extraligového týmu ve druhé lize, která se hraje ve stejných termínech jako extraliga, akorát začátky jsou stanoveny na 10:00 hodin. SK Liapor Witte B ve II. lize odehraje do prázdnin šest domácích utkání a pět z nich jako předzápasy áčka: 11. dubna hostí Slovan Chabařovice, 25. dubna Sokol Horažďovice, 9. května NK Dynín, 23. května SK Nohejbal Hlavenec a 13. června Sokol Slaný. Doma pak SK Liapor Witte B hraje ještě 27. června se Sokolem Mnichovo Hradiště a základní část soutěže se uzavře v sobotu 5. září, kdy karlovarský tým v „derby rezerv" přivítá B tým Čelákovic. Termínová listina ještě může doznat některých změn, definitivně nabude platnost, až 23. února vyprší lhůta pro podání žádostí o změnu.