Františkovy Lázně budou plné florbalu

Florbalové soutěže po vánoční přestávce se opět naplno rozjíždějí. Druholigoví junioři Hurricanu KV jedou do Ústí nad Labem, kde si to rozdají s Děčínem a FBC Plzeň. prvoligový dorost Karlových Varů jede do Rokycan, kde bude bojovat o další body s Chomutovem a FBC Plzeň.  Hala ve Františkových Lázních hostí v sobotu klání 3. ligy mužů se zástupci z Toužimi, Ostrova a Chebu. V neděli pak nastoupí dorostenecké celky. Hraje se od ranních hodin.

Chodov hostí Děčín, ISŠTE hraje venku

Druholigoví volejbalisté ISŠTE Sokolov nastoupí k prvnímu utkání v novém roce na palubovce Mladé Boleslavi. Utkání se hraje v sobotu od 10 a 14 hodin.
Ženy BVC Witte Chodov, hrající také druhou ligu, přivítají ve stejný den v hale na Spartaku celek Děčína. Utkání se hrají ve stejný čas jako zápasy ISŠTE.
V lize juniorů se oba zástupci Karlovarského kraje představí vlastnímu publiku. Hala u bývalého autobusového nádraží v Sokolově uvidí souboj ISŠTE a Ústí nad Labem. Borek Ostrov pak přivítá Českou Lípu. I tyto zápasy mají stejný hrací den i čas.

KST Cheb uvítá Jirkov

Stolní tenisté Chebu, hrající třetí ligu, hostí v sobotu od 15 hodin tým Technoline KST Jirkov. Hrát se bude, jako již tradičně, v tělocvičně II. základní školy v ulici 26. dubna v Chebu.

Buldoci jedou do Plzně

Ve středu zahájili karlovarští Buldoci zimní přípravu a už v neděli je čeká první přípravné utkání. Zápas svěřenců trenéra Pavla Medýnského s týmem Viktorie Plzeň U19 se uskuteční na tréninkovém hřišti Viktorky v Luční ulici od 11 hodin.

Další dlouhá štace

Druholigoví hokejisté Baníku Sokolov se v sobotu vypraví na led Moravských Budějovic. Do branky sokolovského týmu se postaví Petr Hruška, který se vrací po zranění. „Dlouho jsem nechytal a už se nemůžu dočkat," řekl před odjezdem. Zápas začíná v 18 hodin.

Přijíždí Petrohrad

Vlčí smečka HC Energie hostí dnes, tedy v pátek, od 17 hodin Dinamo Petrohrad a pokusí se prodloužit vítěznou šňůru na deset.

Čerti vyzvou Vřesovou

V oficiálně čtrnáctém kole hokejové Karlovarské krajské ligy se představí HC Čerti Ostrov opět na svém ledě, na kterém budou v sobotu 11. ledna hostit od 16.45 druhý tým tabulky HC PK Vřesová. Čerti, kteří okupují poslední příčku, ztrácí na svého sobotního soupeře v tabulce propastných 17 bodů.

Lítov se pokusí urvat první výhru

Dnes zakončí krajský přebor ve futsale své jedenácté kolo. To se ponese v duchu sokolovského derby. Od 19.30 hodin se totiž střetne ve sportovní hale v Chodově tamní Titanik s posledním týmem tabulky a nováčkem soutěže Lítovem. Lítov ještě v soutěži na svou první výhru stále čeká, zatímco Titanik má na svém účtě již tři, takže se dá očekávat velmi zajímavý duel.

V Sokolově bude k vidění derby

Odpoledne plné futsalu. To bude k vidění v sokolovské sportovní hale ISŠTE v sobotu 11. ledna. Na programu tam budou hned čtyři regionální derby.
V rámci dalšího dvoukola futsalové divize C poměří své síly všichni účastníci z Karlovarského kraje, a to Herd Cheb, Flamengo Březová, Karlovarští Draci a Sausfork Otovice.
Především zástupci z Karlovarska mají svým soupeřům co vracet. Karlovarští Draci totiž podlehli v prvním vzájemném utkání jak Chebu, tak i Březové. To stejné platí i o Sausforku. Vše odstartuje v 16.00 hodin soubojem březovského Flamenga a karlovarských Draků. O hodinu později poměří síly Draci s týmem Herdu Cheb.  Poté na futsalovou scénu přijde otovický Sausfork, který se střetne v 18.00 hodin s Březováky, a od 19.00 hodin jim bude soupeřem chebský Herd.

Rebelové se představí na ledě Chotíkova

Ve třináctém kole Plzeňské krajské ligy zamíří vedoucí tým tabulky v podání HC Rebel město Nejdek na led Chotíkova. A opět půjde o důležité body, jelikož tým z okraje Plzeňského kraje ztrácí na vedoucí příčku šest bodů. Navíc Rebelové v pozici favorita budou chtít navýšit náskok na čele tabulky, který je před druhými Rokycany jednobodový. Zajímavý duel s Chotíkovem začne v 18.00 hodin.