Hokejbalisté CSKA zahájí jarní část I. Ligy
I. Národní hokejbalová liga – západ po zimní přestávce pokračuje. O tomto víkendu se znovu naplno rozjedou boje v I. lize a karlovarští hokejbalisté přivítají aktuálně druhý celek tabulky Hostivař. V mimořádně vyrovnané soutěži drží hráči CSKA s 19 body šesté místo, ale rozdíl mezi pátým a desátým celkem jsou pouhé 4 body. Každé utkání tak bude v krátké jarní části velice důležité. Hostivař na podzim v domácím utkání porazila Karlovy Vary 5:4 až po samostatných nájezdech. Vyrovnané utkání se tak dá očekávat i tentokrát. „Přijďte proto povzbudit karlovarské hráče a pomoci nám vybojovat play-off," láká před utkáním diváky obránce Pavel Divíšek. Utkání se hraje v neděli 2. března od 11 hodin na hřišti v Bohaticích. 

Bohatice uvidí další regionální derby
V jarní části II. hokejbalové ligy sever se podruhé střetnou karlovarské týmy. Tentokrát budou domácí Vikingové a tým legendární pivnice Černá Plzeň jen „hostem". Utkání se hraje v neděli od 14 hodin. Program víkendového kola: HC Nordics Most – HSÚ Dukla Ústí nad Labem SO 10:00 (ANS Most), HBC Bazzy Děčín – HBC Lev Litvínov NE 11:30 (Ústí nad Labem), HbC Rondo Teplice – SHC Killers Litoměřice NE 13:00 (Krupka), HBC Vikingové Karlovy Vary – SK HBC Černá Plzeň Karlovy Vary NE 14:00 (Bohatice).

Dorosty hrají venku
Hokejbalové dorostenecké celky CSKA hrají v neděli venku. Starší dorost se představí od 11 hodin na hřišti v Rakovníku. Mladší dorostence pak čeká cesta do Mostu, kde poměří od 14:00 síly s rezervou Penta.

O víkendu se hraje v KV Areně hned šest duelů
V tuhnické KV Areně se o víkendu dveře netrhnou. První zápasy hokejové mládeže se hrají již v pátek. Poslední pak v neděli pozdě odpoledne.
V pátek od 15:30 hodin se v malé hale KV Areny rozehraje mistrovské utkání v extralize staršího dorostu. Svěřenci trenéra Václava Eismanna budou hostit Olomouc. Další zápasy se hrají v sobotu. V malé hale si to rozdají týmy ročníků 2000 a 2002 se Spartou Praha. První utkání začíná ve 12:15 hodin. Do velké haly půjdou diváci v pátek na vystoupení tanečního souboru Lord of the Dance. Hned po nočním rozebrání palubovky se hrají dvě mistrovská utkání. V 16 hodin vyjedou na led junioři HC Energie. Vlčí smečka se v prvním osmifinálovém duelu play-off postaví Junosti Minsk. Za necelou hodinu po skončení utkání se představí starší dorostenci, kteří budou bojovat o další body do tabulky se Vsetínem. Tento zápas začíná ve 20 hodin.
Nedělní dopoledne bude malá hala patřit opět týmům ročníků 2000 a 2002. Ti si to rozdají s pražskou Kobrou. První zápas se rozehraje v 9:00.
Ve 13 hodin, ale ve velké hale, bude pokračovat osmifinálová série play-off MHL mezi týmy karlovarské juniorky a Juností Minsk.
Tečku za víkendovým programem v KV Areně pak udělají hokejisté A týmu, kteří v televizním utkání od 18:20 hodin přivítají celek Pardubic. Na tento zápas udělal klub akci a vstupenky na utkání jsou za polovinu ceny.

Borek Ostrov a ISŠTE jedou ven
Ligové soutěže dospělých mají o tomto víkendu volno. Pod volejbalovou sítí si to tak rozdají pouze mládežnické celky, přesněji junioři. V první lize juniorů se jak ISŠTE Sokolov, tak Borek Ostrov představí na palubovkách soupeřů. ISŠTE zajíždí ke dvěma zápasům do Turnova. Hrát se bude ve sportovní hale TSC, a to od 11 a 15 hodin s posledním týmem tabulky. Borek Ostrov zajíždí do Ústí nad Labem, kde poměří síly s vedoucím týmem tabulky SK Volejbal. Utkání začínají v 10 a 14 hodin.

Házenkářky jedou do Prahy
Házenkářky Lokomotivy Cheb se v sobotu představí v hale Sokola Vršovice B. Druholigové utkání začíná ve 14:30 hodin. Lokomotiva je v tabulce se ziskem sedmnácti bodů na šestém místě. Vršovický Sokol je o příčku pozadu se ztrátou čtyř bodů. V případě vítězství Sokola se v tabulce ani jeden tým neposune. V opačném případě má Cheb možnost poskočit na třetí příčku, na kterou ztrácí dva body. Program 15. kola: Vršovice B – Cheb SO 14:30, Č.Budějovice – Strakonice NE 14:00, Tachov – Turnov NE 14:00, Pardubice – Astra NE 15:00, Kobylisy B – Ledeč n.S. NE 15:00, Milevsko – Ústí n.L. NE 18:00.

Generálky před jarní částí
Jak karlovarské Buldoky, tak i Baník Sokolov čekají před startem jarních fotbalových soutěží generálky. Buldoci se v sobotu od 13 hodin představí na hřišti druholigového Ústí nad Labem. Sokolovský Baník pak v neděli od 11 hodin na umělce pod zimním stadionem přivítá FC Chomutov. Hráči Hvězdy Cheb už mají generálku za sebou, když se rozešli s Tachovem smírně 2:2. Mistrovské soutěže začínají 8 . března. 

Na ŽBL se jde v pátek
Po vítězném zápase v Nymburku čeká v dalším tentokrát domácím utkání tým basketbalových žen karlovarské Lokomotivy nováček soutěže SŠMH Brno. Utkání se hraje v netradiční čas v pátek od 16 hodin.

Juniorka Hurricanu zajíždí do České Lípy
Florbalové soutěže v kraji se již blíží ke svému vrcholu. O víkendu se hrají se zápasy III. ligy mužů a II. ligy juniorů. Junioři karlovarského Hurricanu se v sobotu vypraví do České Lípy, kde je čekají další dvě mistrovská utkání. Nejprve od 11 hodin nastoupí proti Domažlicím. Pak je od 14:00 čeká souboj s domácím týmem FBC Autodrom. Ve III. lize mužů se bude hrát v sobotu na dvou palubovkách. V hale ve Františkových Lázních se představí MDDM Ostrov a 1. FBC Toužim. První utkání celodenního klání začíná v 8:30 hodin. Kromě již zmíněných zástupců z KV kraje se také představí DDM Stod, Slavia VŠ Plzeň B a Sokol Rokycany B. Druhý turnaj se bude hrát v hale Lokomotivy v Plzni, kde budou barvy lázeňského kraje hájit USK Akademik Cheb a Baník Sokolov B. První utkání dne bude rozehráno v 9 hodin a Baníku se postaví FBC Plzeň B. Kromě těchto celků se na turnaji ještě představí FLK TJ Slavoj Tachov a FBŠ Kerio Plzeň.

Dnes bude na pořadu 18. kolo
Hned tři utkání osmnáctého kola krajského přeboru ve futsalu budou dnes na programu ve sportovní hale basketbalové Lokomotivy. V 18.30 hodin vše odstartuje utkání Rádu s Františkovými Lázněmi. O hodinu později, tedy v 19.30 hodin, se utkají karlovarská Slavia a nováček z Lítova. Vše pak uzavře od 20.30 hodin duel mezi karlovarským FutFetem a chodovským Titanikem.

O vítězný pohár bude usilovat v závěrečném kole Hroznětín
V neděli 2. března bude mít na programu závěrečné páté kolo vojkovický zimní pohár. To se tradičně odehraje na ostrovské umělce, na které budou k vidění dva zápasy. Od 13.00 hodin si to rozdají Vojkovice s Hroznětínem a od 15.00 hodin proti sobě nastoupí Božičany a Jáchymov. Turnajové tabulce vévodí prozatím Pila, která má na svém účtu devět bodů. Druhý Hroznětín má na kontě o tři body méně, ale pokud by urval výhru nad Vojkovicemi, vyšvihl by se rázem na konečné první místo. V opačném případě bude slavit prvenství na turnaji Pila.

Zimní turnaj FK Ostrov: Odehraje se páté kolo
Zimní turnaj ostrovského FK se pomalu, ale jistě blíží do svého konce. V sobotu 1. března bude na pořadu již páté kolo kvalitně obsazeného turnaje. Vše načne duel týmů ze spodku tabulky, ve kterém se střetne Nová Role s Bochovem. Poté budou bojovat o turnajové body dva účastníci krajského přeboru Ostrov a Stará Role. Ve třetím utkání poměří své síly chodovský Spartak a ligový dorost karlovarského 1.FC. Páté kolo poté uzavře souboj karlovarské Lokomotivy s týmem Klášterce. Program – 5. kolo, sobota 1. března: FK Nová Role – FK SMB Bochov (9.30), FK Ostrov – DDM Stará Role (11.30), Spartak Chodov – 1.FC Karlovy Vary dorost (13.30), FK Klášterec – Lokomotiva Karlovy Vary (15.30).

Futsal: Firemní ligu čeká o víkendu Globus Cup
I druhé kolo karlovarské firemní ligy ve futsalu bude rozděleno do dvou termínů. V sobotu 1. března rozehraje druhé kolo skupina A, a v sobotu 8. března pak zasáhne do bojů skupina B. Tentokrát se ponese firemka v duchu Globus Cupu. Skupina A, ve které se střetnou o prvenství ve skupině Georgia Taxi, Lázně Františkovy Lázně, Momentive Sokolov, Dopravní podnik Karlovy Vary, Hofman Karlovy Vary a Witte Nejdek, odstartuje v sobotu 1. března od 10.00 hodin v hale basketbalové Lokomotivy. Hrát se bude systémem každý s každým jednou patnáct minut. Skupina B pak naskočí do druhého kola až o týden později, tedy v sobotu 8. března taktéž od 10.00 hodin v hale basketbalové Lokomotivy. Tam se poperou o první místo Městská police Karlovy Vary, Mattoni Karlovy Vary, Vega Trans, Rončka, Globus Karlovy Vary a Idea Injekt. Vítězové jednotlivých skupin si připíšou na své konto šest bodů, druhé týmy získají pět bodů a třetí v pořadí pak čtyři body atd.