Překvapivě opět vyhořel obhájce loňského prvenství Bečov, který tentokrát nezvládl přestřelku s týmem AC Žízeň, a krčí se tak na předposledním místě. Ta si navíc připsala na své konto premiérovou výhru v letošním ročníku. Podruhé odešla z palubovky poražena i Rudá hvězda, která tentokrát vyfasovala desítku od sokolovského Atletika, ta tak prozatím uzavírá na poslední příčce okresní tabulku. I pro Sokolováky to byla premiérová výhra, za což jim patří třetí pozice. Naopak i ve druhém kole byl stoprocentní MASH a AC Radon. MASH dokázal otočit nepříznivý stav proti týmu Kovomatu H+H a Radon si poradil devítibrankovým přídělem s nováčkem soutěže Novikem. Tím se posunul do čela tabulky, MASH pak okupuje druhou příčku. První tři body brala i rezerva otovického Sausforku, která vyrukovala do duelu s nováčkem soutěže Fan Clubem v sestavě s několika ostřílenými futsalisty.

Mezcal, 2. kolo:

MASH Kovomat H+H 5:3 (2:3). Kovomat sice vyhrál první půli dvěma góly ze sálovek Milana Sýkory a jedním Jana Pickenhana, ale MASH po brance Marcela Harvánka pak ve druhém poločase otočil dvěma góly Romana Nyče a jedním Reného Bretta a Daniela Bretta ukazatel skóre ve svůj prospěch. Rozhodčí: Körmöczi, Kozák. ŽK: 1:1.

AC Radon Novik 9:4 (5:2). Tři branky vítěze obstaral Martin Křížek, dvě pak přidali Tomáš Hron a Miloš Hron. O zbylé dva zásahy Radonu se podělili Jakub Jergl a Petr Belbl. V dresu Noviku pak třikrát skórovali Shamil Mollaev a Konstantin Semenkov. Rozhodčí: Körmöczi, Kozák. ŽK: 2:1.

Atletico Rudá hvězda 10:2 (5:1). O deset branek sokolovského Atletika se zasloužili tři hráči. Čtyřikrát se totiž zapsal do střelecké listiny Michal Horner a třikrát Tomáš Váša a Eduard Fojtík. O dvě branky Rudé hvězdy se pak zasloužili Ladislav Hlavatý a Karel Nedorost. Rozhodčí: Kozák, Körmöczi.

Fan Club Sausfork B 4:6 (2:3). V dresu otovické rezervy se představilo několik opor divizního A týmu a to se promítlo i do utkání. Dvakrát skóroval Karel Fassel, jednou pak Karel Kalina, Radek Kaňok, Tomáš Jílek a Michal Čaniga. V dresu Fan Clubu se dvakrát radoval ze vstřelené branky Tomáš Vinohradský a jednou David Malík a Milan Dobeš. Rozhodčí: Kozák, Körmöczi. ŽK: 1:0.

AC Žízeň Bečov 9:5 (6:1). Třikrát se střelecky prodal proti Bečovu Libor Brichcín, dvakrát pak Milan Novotný a jednou Roman Strazil, Martin Janáček, Zdeněk Nyš starší a Zdeněk Nyš mladší. V dresu Bečova se poté brankově radovali Ondřej Hruška, Tomáš Borek, Jiří Eberl a dvakrát Martin Burkyt. Rozhodčí: Kozák, Körmöczi. ŽK: 1:1.