Ano, přesně tak. Na programu bylo poslední podzimní vystoupení. Do toho naskočili i hráči karlovarského RC, kteří zamířili do mekky ragby Říčan. „Na zápas jsme vyráželi pouze s šestnácti hráči, kteří byli schopni hry, jelikož po předchozích kolech byla bohužel značná část našeho týmu zraněná a nemohla do zápasu nastoupit,“ poukazoval na úvod karlovarský trenér Antonín Slavík.

Oslabenému týmu z lázeňského města se postavil do cesty říčanský výběr U23. „I přes tento nemilý fakt jsme vyráželi na zápas v dobrém rozpoložení a s chutí vybojovat co nejlepší výsledek,“ připomněl Slavík. Na hřišti sice Karlovaráci bojovali co to šlo, a i herní projev na hřišti byl daleko lepší než jeho znázornění na výsledkové tabuli. Říčanský tým totiž nekompromisně trestal varské chyby v rozehrávce, a i když bylo několik momentů, kdy měli navrch karlovarští ragbisti, 
tak se skóre hýbalo pouze jedním směrem. 


„Odměnou za neúnavnou snahu a týmovou hru bylo pro nás položení pětky v závěru zápasu, o kterou se postaral po souhře celého útoku Ondřej Krejsa, ale hlavně uznání domácích hráčů a diváků za předvedenou hru. A tak i přes značnou porážku jsme se mohli vrátit z Říčan s dobrou náladou a s myšlenkou, že na jaře budeme daleko silnějším soupeřem,“ míní Slavík. Karlovarský výběr si tedy v závěrečném podzimním vystoupení připsal na své konto prohru 5:73. „Pozitivem zůstává, že se nikdo další z týmu nezranil a můžeme se naplno pustit do zimní přípravy.“ odtajnil závěrem nejbližší plány trenér.

RC Mountfield Říčany U23 – RC Karlovy Vary 73:5 (26:0). Pětka: Krejsa; RC Karlovy Vary: Filipcsik, Postl, F. Král, Koscík, Charvát, Jacobsz, Macek, Jan Feber, Ošurko, Motýl, Nesnídal, Krejsa, Bíža, Trapp (Piller), Žižka (C). Trenér: Antonín Slavík.