Za mladší žáky zabojovali o další žebříčkové body ČR Dan Naske a Ondra Andresík, kterým se díky předchozí aktivní turnajové účasti podařilo nastartovat novou herní sezonu v elitní skupině A určenou pro nejlepších 48 hráčů ČR dané kategorie.

41. ročník Velké ceny města Cheb.
PODÍVEJTE SE: Atleti Špotáková s Davidíkem rozzářili Velkou cenu města Cheb

Poměřili tak díky tomu síly např. s nasazenou jedničkou či dvojkou turnaje. Svou úplně první zkušenost s republikovým turnajem získal třetí nominovaný hráč klubu Jirka Honzejk, kterému se na úvod sezony podařilo nasbírat vítězné body jak v základní skupině, tak v následné vyřazovací části a který se tak po aktualizaci žebříčků svým klubovým spoluhráčům v A skupině přiblíží.

Turnajem kategorie U19 zakončili působení klubu v Praze junioři Vojta Levora a Vít Špalek. Vítěznými zápasy se Vojtovi Levorovi podařilo udržet svou dlouhodobou pozici v první dvacítce žebříčku ČR a Vítovi Špalkovi nasbírat body k vylepšení své žebříčkové pozice v části B.

TTC KARLOVARSKO 2020 Cheb má velké ambice a disponuje skvělou mládeží.TTC KARLOVARSKO 2020 Cheb má velké ambice a disponuje skvělou mládeží.Zdroj: Monika GondášováHráči klubu nebudou zahálet ani tento víkend. Mladší žáci, namotivovaní úspěchem v Praze, se za doprovodu dalších oddílových spoluhráčů a spoluhráček utkají s krajskou konkurencí v neděli 19. září ve Vintířově.

Junior Vít Špalek se pak zúčastní Mistrovství ČR handicapovaných ve Vlašimi, junior Vojta Levora zabojuje s A-týmem ve 2. lize mužů ČR o body v Litoměřicích a Mostě a muži týmu B zahájí soutěž krajského přeboru 1 utkáním v Aši.

Především mládež U13 se netají svými ambicemi maximálně zúročit letní přípravu a obsadit všechny vrchní příčky krajského žebříčku. Již nyní drží v této věkové skupině TTC KARLOVARSKO 2020 Cheb v první desítce kraje 6 příček.

Ambice má i A-tým dospělých, jenž usiluje o postup do 1. ligy. Stolní tenisté U15 (starší žáci) a U17 (dorost) na své turnaje čekají na další zářijové a říjnové víkendy. Po vrcholné akci léta, kdy se hráči klubu zúčastnili MČR družstev dorostu v Havířově a ve zcela nové Národní tréninkové hale stolního tenisu vybojovali pro Karlovarský kraj 13. místo, bude v měsíci září nejprestižnější akcí účast na MČR jednotlivců U19 v Mostě. Všechny týmy klubu tak skvěle reprezentují nejen svůj klub, ale také město Cheb a Karlovarský kraj.

Jan Žák