„Tréninky budou probíhat ve čtyřtýdenních cyklech, a to v pondělí, úterý, středu a čtvrtek od 18.00 do 19.30 hodin v tréninkovém sále bývalého atomového krytu Základní školy Konečná 25 v Karlových Varech," vysvětloval na úvod trenér Bohuslav Chudáček. Oficiální zahájení sezony bude na programu 1. září. „Novinkou sportovního klubu je rozšíření přípravy o tréninkové jednotky disciplín Muay thai a K1 do prostor CROSS GYMu Sokolov se sídlem ve Slovenské ulici," podotkl k horké novince Chudáček.

K rozšíření klubové působnosti vedla šéftrenéra klubu Bohuslava Chudáčka potřeba zajištění co nejkomplexnější přípravy nutného rozvoje silově vytrvalostních objemů soutěžících fighterů. „Neméně důležitým faktorem byla potřeba rozšířit sportovní klub o nové tváře, které by mohly být časem posílením soutěžního teamu klubu CHB GYM. Toto rozhodnutí padlo při opakovaných schůzkách s majitelem klubu Markem Pokludou, který sálu CROSS GYM v Sokolově vdechl život," upozornil karlovarský kouč a přidal: „Prostory CROSS GYMu Sokolov na sto procent plní požadavky silového a silově vytrvalostního rozvoje moderního sportovce. Ikonou multifunkčnosti areálu CROSS GYM Sokolov jsou nové trendy vycházející z přirozené priority posilování váhou vlastního těla, s prvky gymnastiky a fitness."

Tréninkové jednotky K1 a Muay thai povede právě trenér s dlouholetou zkušeností Bohuslav Chudáček, který byl prakticky u zrodu kickboxu v České republice. Chudáček je absolventem Fakulty tělesné výchovy Univerzity Karlovy v Praze, s trenérskou licencí pro bojové sporty I. třídy. Dlouhou řadu let byl jedním z trenérů české reprezentace kickboxu asociace CSFu. Pod jeho vedením tak vyrostli nejen mistři světa, ale i Evropy v kickboxu, kterými byli například Petr Vondráček, Josef Křivka, Václav Toman, Alexandr Petrus, Eva Líšková a další.

Karlovarský trenér ve své soutěžní kariéře sám získal titul nejvyšší, na mezinárodním mistrovství München 1993 asociace WKA, a v roce 2007 k tomu přidal titul mistra světa veterans asociace WPKA. Doplňujícím trendem klubu bude osvědčená spolupráce s trenérem MMA Jaroslavem „Číňanem" Poborským v pravidelné přípravě fighterů nejen v postoji, ale i na zemi.

„Svěřenci trenéra Jaroslava Poborského doplňují tréninkové jednotky zejména při sparingových nácvicích a drilech v postoji. Jaroslav ´Číňan´ Poborský spolu s Tomášem Thorem Kuželou jsou z jedni z nejzkušenějších fighterů MMA v České republice, kteří právě byli u zrodu klubu CHB GYM v Karlových Varech," připomněl Chudáček.

Oba fighteři mají za sebou dlouholetou fighterskou zkušenost a mohou se pyšnit vynikajícími sportovními úspěchy. „Toto je právě jeden z hlavních faktorů spolupráce fighterů K1, Muay thai a MMA. Obohacování fighterů v přípravě na soutěže o specifické prvky vycházející z obou disciplín je motorem a obrovskou zkušeností pro všechny," míní Chudáček.

V sokolovském CROSS GYMu budou zahájeny tréninkové jednotky 2. září v periodách dvakrát týdně, a to každé úterý a čtvrtek od 20.00 hodin.
„Chtěl bych pozvat všechny zájemce o disciplíny K1 a Muay thai, kteří chtějí vnést do svého života jasný směr a cíl. Všichni ti, kdo chtějí ve svém životě založit své priority na ikonách, kterými jsou ´síla a čest´, jsou co nejsrdečněji zváni do nově zbudovaných prostor CROSS GYM Sokolov a také do naší tělocvičny v Karlových Varech na ZŠ Čankovská," uzavřel Chudáček.

Nábor bojovníků MMA CHB GYM K. Vary

Chceš se stát součástí úspěšného klubu CHB GYM Karlovy Vary? Tak neváhej. Klub bojových sportů totiž nabírá do svých řad nové naděje. Pro ty jsou podle trenéra dveře vždy otevřené. Zájemci o tento sport, který zažívá pořádný boom, se mohou dostavit od 2. září každé pondělí, úterý, středu či čtvrtek od 18.00 do tělocvičny v atomovém krytu základní školy na Čankovské, nebo v Sokolově, a to každé úterý a čtvrtek od 20 hodin v CROSS-GYM ve Slovenské ulici.