V současné době se zařadil zpět do základní sestavy karlovarského celku a svými výkony napomáhá Karlovarsku k důležitým vítězstvím. „Bylo to těžké, jako pro každého. Každá pauza, i sebemenší, není pro návrat do formy jednoduchá,“ vracel se zpět k vynucené přestávce Lukasz Wiese.

Po zranění jste se zařadil zpět do základní sestavy, když naposledy jste řádně napomohl Karlovarsku k cenné výhře nad Příbramí, jak byste tento duel hodnotil?

Začal jsem pomalu hrát, ale pořád cítím, že potřebuji ještě nějaký čas na to, abych se vrátil do formy jako před zraněním. Důležité je, že jsme v Příbrami vyhráli. Liga je hodně vyrovnaná, každý může prohrát s každým, proto je potřeba soustředit se na další zápasy před námi.

Teď před sebou máte našlápnutý program, když během šestnácti dnů odehrajete čtyři těžká utkání, jak jste na tuto porci zápasů připraveni?

Věřím, že jsme všichni dobře připraveni, musíme jít zápas od zápasu a soustředit se pouze na sebe. Dále musíme dobře pracovat a pořád se zlepšovat, pak se výsledky dostaví.

Již zítra vás čeká v rámci Challenge Cupu domácí loučení, když posléze odehrajete tři utkání na hřišti soupeřů. Co očekáváte od souboje s běloruským Minskem?

Moc toho o Minsku nevíme, ale stoprocentně to bude hodně těžké utkání. První krok je vyhrát doma, protože pak přece jen bychom jeli k odvetě do Minsku s malou výhodou.

Budete opět vsázet na podporu karlovarských fanoušků?

Fanoušci jsou součástí našeho týmu, my je moc potřebujeme a já věřím, že nás budou vždy podporovat v dobrých i horších časech.

Karlovarsko se loučilo se svými fanoušky v rámci domácí extraligové derniéry roku 2019 výhrou nad Ostravou 3:2 na sety.
UNIQA extraliga: Drama, emoce, karty a také povedený tie-break