Hodnocení v jednotlivých kategoriích potěšilo také dodavatele automobilových komponentů ze západočeského Nejdku, který vyrábí zámky a dveřní výztuhy do vítězných vozů ve čtyřech z pěti kategorií. Vavříny pro model Škoda Yeti přinesly společnosti WITTE Automotive titul „Dodavatel pro Auto roku 2010“.

„Sdružení automobilového průmyslu vyhlásilo i pro tento ročník soutěž pro tuzemské dodavatele autodílů a autopříslušenství. Po loňské Škodě Superb jsme se stali ´Dodavatelem pro Auto roku 2010´. V době hospodářské recese je každé kladné hodnocení tvrdé práce našich zaměstnanců od vývoje po montáž o to cennější,“ říká Václav Jeništa, jednatel společnosti. „Naše výrobky byly vidět na prvních příčkách také v kategorii malých vozů a nižší střední třídy (Volkswagen Golf), střední a vyšší třídy (Mercedes Benz třídy E), sportovních vozů (Porsche Panamera). Jako dodavateli nám ´uniklo zlato´ jen mezi MPV.“

Dodávky pro mladoboleslavskou automobilku tvoří 5 % ze zákaznického portfolia firmy. Největším zákazníkem WITTE Automotive v Nejdku je mateřský koncern Volkswagen.