Jak se rodí oblíbený smetanový krém? Pribináček chutná již sedmdesát let Náhoda, nebo něco víc? Když přibyslavská mlékárna hledala název nového… Pro předplatitele Deník.cz 5. 9. 2024 gallery 22
Pribináček chutná už 70 let. Víme, jak se smetanový krém z Přibyslavi rodí Náhoda nebo něco víc? Když přibyslavská mlékárna hledala název nového… Pro předplatitele Havlíčkobrodský deník 5. 9. 2024 gallery 23
Domácí ostružinová zmrzlina: Jen pár surovin a nepotřebujete zmrzlinovač Ostružiny jsou velmi chutné a zdravé ovoce. Jednou z příjemných možností, jak… Deník.cz 9. 8. 2024
Za málo peněz hodně muziky: Jak si rychle připravit krémovou pórkovou polévku Krémová pórková polévka patří mezi oblíbená jarní jídla. Potěší svou lahodnou… Deník.cz 20. 5. 2024
Kačenku českou milují houbaři i kuchaři. Voní, chutná, je zdravá a roste v dubnu Drobná smržovitá houbička se zprohýbaným podlouhlým kloboučkem, voňavá,… Deník.cz 10. 4. 2024 gallery 5
play_fill Kačenky, smrže i májovky. Houbaři na jihu Čech vyráží na první jarní dobroty Houby rostou celý rok, ti praví fajnšmekři to vědí a už nyní vyráží do… Pro předplatitele Táborský deník 7. 4. 2024 gallery 34
Sklenička vaječného likéru vždy potěší: Jak si připravit skvělý „ajrkoňak“ I když se pití vaječného likéru váže spíše k vánočním radovánkám, své místo má… Deník.cz 31. 3. 2024
play_fill Hygienici v Savoyi objevili nánosy špíny, prošlé potraviny i falešnou smetanu /VIDEO, FOTOGALERIE/ Celou řadu nedostatků a chyb našli hygienici při kontrole… Nymburský deník 17. 2. 2024 gallery 16
Jak na lahodný vaječný koňak? Vynikající je likér foodblogerky Markéty v troubě Vaječný koňak patří mezi nejoblíbenější vánoční likéry. Ten, který si vyrobíte… Deník.cz 5. 12. 2023
Madeta přidala k čerstvému mléku na pulty už i smetanu Čerstvé mléko a smetanu z jihočeské mlékárny Madeta už mohou zákazníci opět… Českobudějovický deník 15. 11. 2023 gallery 4
Lahodné svatomartinské rohlíčky, které zvládne každý: rychlé těsto ze 3 surovin Svatomartinské rohlíčky nebo také Martinské rohlíčky patří k lahodným… Deník.cz 9. 11. 2023
Madeta vrací na trh čerstvé mléko, šlehačka bude v listopadu Na pulty obchodů se vrátilo čerstvé mléko z českobudějovické Madety. Mlékárna,… Českobudějovický deník 5. 10. 2023 gallery 4
Nejlepší recept na Operní dort: luxusní dezert, který není těžké doma připravit Operní dort - jeho jednoduchá, ale luxusní chuť se báječně hodí nejen k pěknému… Deník.cz 16. 8. 2023 gallery 12
Léto ještě nekončí. Zkuste 3 top recepty na nejlepší domácí zmrzlinu Ačkoliv obchody nabízejí nejrůznější druhy zmrzliny, nejlepší mražené potěšení… Deník.cz 14. 8. 2023 gallery 5
S čím se snoubí houby? Jejich chuť zvýrazní smetana, nebo víno Když máte svá místa a víte, kdy se na ně vypravit, můžete si houbami krásně… Deník.cz 9. 8. 2023 gallery 15
play_fill Nejlepší zmrzlina? Z čerstvého ovoce a smetany. Na Břeclavsku je z čeho vybírat /VIDEO/ Je libo řemeslnou, točenou, nebo snad rolovanou? Smetanový základ,… Pro předplatitele Břeclavský deník 20. 7. 2023 gallery 30
Jak vám chutnala? Cenu Rolowané zmrzliny si v Hustopečích určí sami zákazníci Horní část hustopečského Dukelského náměstí obsadila v těchto dnech celodřevěná… Pro předplatitele Deník.cz Lidé a válka 17. 7. 2023 gallery 29
play_fill Švestky i máta ve zmrzlině v Hustopečích. Co jsem dlužný? Kolik chcete /VIDEO/ Švestky s mákem, rebarbora s mátou, banán s čokoládou, káva i likér.… Pro předplatitele Břeclavský deník 17. 7. 2023 gallery 29
Pralinky slaví svůj mezinárodní den. Dopřejte si rozkoš pro chuťové pohárky Pralinky jsou luxusem, který si může dovolit každý. Milují je jak malí, tak i… Deník.cz 24. 6. 2023 gallery 13
Pevná šlehačka, která nespadne? Přidejte pár ingrediencí a vydrží vám i 24 hodin I když často sáhneme z časových důvodů po šlehačce ve spreji, pravdou je, že… Deník.cz 23. 6. 2023 gallery 4
Za vysvědčení na zmrzlinu do Pecky nebo Kněžnice. Mimo Jičín táhne hlavně točená Před rokem se Deník zeptal čtenářů, kam na Jičínsku nejraději chodí na zmrzlinu… Jičínský deník 21. 6. 2023 gallery 8
Přešly deště a houby vyrazily. Houbař se těší na lišky Po nedávných deštích se strakonický houbař Jan Malířský vydal ve čtvrtek 8.… Strakonický deník 10. 6. 2023 gallery 45
Magdalena Dobromila Rettigová: Kuchařka, která uměla Pivní polívku i cvípochy Předchůdkyně českých feministek a nestorka české kuchařské školy. Tak se… Deník.cz 21. 3. 2023 gallery 4
Vepřová panenka: Omáčka se špenátem a paprikou dodá masu zajímavou chuť Kombinaci vepřové panenky a omáčky, v niž nechybí špenát nebo paprika, odolá… Čtenář reportér 17. 3. 2023
Prezidenti na smetaně. Nadšenec sbírá už léta víčka od smetánek do kávy V pelhřimovském Muzeu rekordů zapisují další sběratelský rekord. Nadšenci Janu… Deník.cz 16. 2. 2023 gallery 5
Recept na rychlý oběd pro celou rodinu? Vyzkoušejte gnocchi s kuřecím masem Máme pro vás tip na výborný oběd, který jistě potěší celou vaši rodinu.… Čtenář reportér 22. 1. 2023
Buchtičky s krémem jsou nostalgickou dobrotou. Provoňte si jimi domov Buchtičky s vanilkovým krémem u nás potěší úplně všechny. Zkuste je, uvidíte,… Čtenář reportér 27. 11. 2022
Houby v kuchyni. Vyzkoušejte falešnou dršťkovku z růžovky, doporučuje mykolog Jak využít houbařské úlovky v kuchyni? Lišky na smetaně doporučuje jako… Deník.cz 13. 11. 2022 gallery 4
Trutnovský mykolog doporučuje lišky na smetaně nebo falešnou dršťkovou z růžovky Jak využít houbařské úlovky v kuchyni? Lišky na smetaně doporučuje jako… Krkonošský deník 12. 11. 2022 gallery 4
Z lesa na talíř. Úlovky z houbařské sezony proměňte ve voňavou omáčku Vyrazit si na houby, to je zábava, kterou milujeme. A v kuchyni? Zkuste třeba… Čtenář reportér 9. 11. 2022
Recept na kokosového Míšu: Oblíbený nanuk si snadno vyrobíte i doma Láká vás kombinace tvarohu, kokosu a čokolády? Pak byste určitě měli vyzkoušet… Čtenář reportér 29. 10. 2022
Hledáte oběd, který si všichni zamilují? Vyzkoušejte butter chicken Hedvábně jemná a intenzivně vonící omáčka s marinovaným kuřecím masem. Butter… Čtenář reportér 26. 9. 2022
Recept na bublaninu. Chutná s každým ovocem, lze použít čerstvé i mražené Jahody, třešně, meruňky nebo třeba jablka. Čím pokryjete tuto bublaninu, je v… Čtenář reportér 25. 9. 2022
Recept na kuře na paprice: Vykouzlete jídlo, které znaly už naše prababičky Kuře na paprice patří k oblíbeným rodinným receptům. Není proto divu, že… Čtenář reportér 22. 9. 2022
Návod na domácí máslo: stloukat se dá i v lahvi, říká Vencovský z Lípy /NÁVOD/ Kostka másla za šedesát možná i za stovku. Hospodyňkám se ježí vlasy a… Pro předplatitele Havlíčkobrodský deník 20. 8. 2022 gallery 5
Jídlo, které nasytí. Vyzkoušejte zapečené brambory s kuřecím masem a brokolicí Zapékání je jedním z nejoblíbenějších způsobů úpravy brambor. A není divu.… Čtenář reportér 6. 7. 2022
Znáte píchanou buchtu? Je dokonalá, přitom tak jednoduchá Rychlá buchta na plech, která se po upečení propíchá vařečkou a zalije sametově… Deník.cz 4. 7. 2022
Péřová buchta: Sázka na jistotu, která potěší rodinu i návštěvu Jednoduchá buchta na plech s pudinkem a smetanou je ten typ dezertu, který… Deník.cz 20. 6. 2022
Jahodové šílenství. Oblíbené ovoce chutná v panna cottě i v knedlících Léto s sebou přináší příjemných věcí - a dozrálé ovoce je jednou z nich. Snad… Deník.cz 19. 6. 2022 gallery 13
Recept na rychlý oběd: Smetanové karbanátky s bramborovou kaší Chutné, levné, snadné na přípravu. Karbanátky s bramborovou kaší potěší i… Čtenář reportér 18. 6. 2022
Recept na těstoviny s kuřecím masem. Pokrm ochutí sýrová omáčka i zelenina Těstoviny, v našem případě penne, se hodí k obědu i k večeři. Díky masu,… Čtenář reportér 24. 5. 2022
Kousek přírody na talíři. Mechový dort přenese jaro i domů Zelený korpus, čerstvé ovoce a krém na způsob čokoládového Pribináčku - tak… Deník.cz 22. 5. 2022
Japonské miso dokáže v kuchyni opravdové divy. Vyzkoušejte osvědčené recepty Pokud vás někdy při vaření pronásleduje pocit, že jídlu „něco“ chybí, vsaďte… Čtenář reportér 17. 5. 2022 gallery 4
Recept na rychlý oběd: Ragú se žampiony a kuřecím masem Hledáte recept, který je jednoduchý, rychlý a chuťově vynikající? Tak rozhodně… Čtenář reportér 10. 5. 2022
Mazancové věnečky. Recept není žádná věda, výsledek pak ohromí I takhle můžou vypadat dvoubarevné minimazance. A nebojte se, je to zase úplně… Čtenář reportér 29. 4. 2022
Máslové palačinky, kterým neodoláte. Recept je snadný a výsledek úchvatný Snadným receptem zaženete chuť na něco sladkého i potěšíte nečekanou návštěvu.… Čtenář reportér 27. 4. 2022
Cukrářská výzva: Tartaletky, které obdivují i v televizi „Tartaletka, nebo košíček? Jaký je mezi nimi vlastně rozdíl? Někdo rozlišuje… Čtenář reportér 19. 4. 2022 gallery 6
Tagliatelle s růžičkovou kapustou. Dobře vypadají, ještě lépe chutnají Pestrobarevným pokrmem potěšíte nejen chuťové buňky. Toto jídlo zvládne uvařit… Čtenář reportér 4. 4. 2022
Sladká terapie. Recept na šlehačkové donuty s ovocem a polevou Pečení je pro spoustu lidí něco jako terapie, tak to zkuste taky. Alespoň na… Čtenář reportér 2. 4. 2022
Kuře s houbovou omáčkou. Vynikající recept pro milovníky hub Kuře a houbová omáčka, to je skvělá kombinace. Já tentokrát použil lišky, ale… Čtenář reportér 29. 3. 2022