Na Klínovci od úterý napadlo zhruba 20 cm přírodního sněhu. Denně tady připravují přes 10 km sjezdovek všech druhů obtížnosti včetně Jáchymovské.

V provozu jsou lanovky Prima Express, CineStar Express, SUZUKI, Dámská a vlek F. Do 31. prosince probíhá každý den večerní lyžování od 16:00 do 21:00 na sjezdovce Pod Zámečkem.

Využít lze pravidelné linky skibusů na trasách Jáchymov Prima Express, Klínovec Boží Dar Fichtelberg, Mariánská Klínovec a Loučná Háj Klínovec.

Lyžuje se rovněž ve skiareálu Plešivec. Otevřena tady byla další sjezdovka, a to č. 6 Renata, a rozjela se lanovka Abertamy. Dále je tady v provozu sjezdovka č. 1 Hana a lanovka ze Pstruží. V provozu je rovněž dětský park včetně lyžařské školy, půjčoven, skiservisu a gastro provozů.

Za lyžováním se můžete vydat také do skiareálu Neklid Boží Dar. Po uklidnění vichřice, která v minulých dnech přinesla kolem 30 cm nového mokrého sněhu, je skiareál opět v provozu. Nově byla spuštěna Malá Poma (E), jede sedačková lanovka (A) a sjezdovka Moser, dále vlek Za Prahou (B) a Skiareál Hranice (G). Od pondělí je každý den v provozu večerní lyžování na vleku Hranice v čase 18:00 až 20:30. Dnes se v areálu Boží Dar Neklid koná předsilvestrovské testování lyží LUSTI.

V provozu je už rovněž skiareál Snowhill v Mariánských Lázních. Lyžuje se na Krakonošce a levé části Slalomáku. Večerní lyžování je denně do dneška od 18:00 do 21:00. Na silvestra pak od 20:00 do 00:00.

Za lyžováním se můžete vydat i do skiareálu Bublava Stříbrná na Sokolovsku, který je v provozu od 9:00 do 20:00 a otevřeny jsou sjezdovky 1 až 4 a 7. V provozu jsou tady vleky A, B a C.