„Když jsem počítal, že se u každého bodu zastavíme tak kolem tří minut, tak mi vycházelo, že tady budeme až do večera. Ale šlo to hladce, nikdo nekonstruktivně nezdržoval," uvedl náměstek hejtmana Petr Zahradníček. „Jsem rád, že se podařilo při posledním zasedání nastavit například krajská dotační pravidla a noví zastupitelé se tím už nebudou zdržovat," podotkl Zahradníček.

Větší debata se rozpoutala snad jen kolem navrhovaného desetimilionového příspěvku pro extraligové hokejisty. I přes připomínky některých zastupitelů, například Jiří Kotek (ALTERNATIVA) to označil za populistický tah, byly peníze hokejistům přiklepnuty.

Co asi veřejnost nepotěší, byl fakt, že Krajský úřad Karlovarského kraje přestal některá usnesení krajského zastupitelstva zveřejňovat na webových stránkách. Důvodem je soulad se zákonem na ochranu osobních údajů. Úřad ale slíbil, že do příštího zastupitelstva postup změní.

Tečkou za posledním jednáním krajských zastupitelů bylo předávání pamětních plaket, jimiž byli ocenění za práci. A samozřejmě nechyběl ani přípitek šampaňským.