V minulosti tam padly už tři české rekordy, které oficiálně platí, a místní atletický klub v tom chce dál pokračovat. „Co se závodu, který se koná příští rok 4. září, tak to bude absolutní špička v České republice, protože se závodí o nejlepší týmy v této republice, a to jak v mužích, tak i ženách. Mezi sebou se utká šest týmů v kategorii muži a šest týmů v kategorii ženy. Přijedou absolutní špičky z jednotlivých manšaftů,“ sděluje Jacek Přibáň.

Na mistrovských závodech budou poprvé na Zlaté dráze všechny disciplíny pohromadě. „Plánujeme tu mít všechny běžecké disciplíny. Dokonce i chůzi. Z těch technických se sportovci předvedou ve skocích, tedy ve výšce, dálce, trojskoku a v tyčce. Z technických vrhačských disciplín nebude chybět ani koule, disk, kladivo a oštěp, takže tu budeme mít kompletní atletický program. Atmosféra je u nás vždy strhující, publikum skvělé. Těším se na to, jsem přesvědčený, že Mistrovství České republiky družstev mužů a žen bude nezapomenutelným zážitkem,“ doplňuje.

Toto významné a prestižní atletické klání podporuje finančně město Cheb i Karlovarský kraj.

Výlov rybníka je vždy velkou událostí nejen pro rybáře. Minulý rok kvůli pandemii byly výlovy smutné a musely se obejít bez veřejnosti.
Na rybníku Amerika u Františkových Lázní se chystá výlov ryb