Drogový dealer v průběhu loňského roku prodal nejméně v pěti případech drogu marihuanu, a to v celkovém množství kolem 200 gramů. To ale nebylo vše. Za prodej více než 80 gramů pervitinu pak utržil kolem 60 000 korun. Muž, jenž drogu koupil, si ji však příliš dlouho neužil. O pár dní později ji totiž kriminalisté zajistili při domovní prohlídce.

„Další drogy se u muže podařilo policistům zajistit v březnu. Hlídka zastavila jeho vozidlo v Karlových Varech a při kontrole bylo nalezeno téměř 650 gramů marihuany,“ uvedl k případu mluvčí krajské policie Michal Žáček.

Kriminalisté po shromáždění důkazů provedli u dealera domovní prohlídku. Kromě kilogramu marihuany byly v bytě, zajištěny ještě další drogy, a to heroin, kokain, LSD, extáze a ketamin.
Muž byl zadržen a putoval do policejní cely. Během jeho pobytu v ní pak kriminalisté podali státnímu zástupci podnět na vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který ho akceptoval. Totéž pak učinil rovněž soudce. V případě prokázání viny hrozí prodejci drog trest odnětí svobody až na deset let.

Policie dopadla nepoctivého nálezce, který nevrátil peněženku s více než 100 tisíci korun v různých měnách
VIDEO: Nepoctivý nálezce byl dopaden