Protože jde o velmi čerstvou událost, policie zatím nechce případ příliš komentovat. Pachatel policii unikal, ale v sobotu dopoledne po rozsáhlém šetření a pátrání ho kriminalisté nakonec zadrželi. Jde o 44letého muže.
„Případ se stal v ulici Vítězná. Mělo zde dojít k incidentu mezi dvěma muži, kdy sedmapadesátiletý muž utrpěl vážná zranění, se kterými byl záchrannou službou převezen do nemocnice. V současné době se případem kriminalisté usilovně zabývají,“ informovala policejní mluvčí Kateřina Krejčí.

Policisté tak okamžitě zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu.

Podle informací Deníku, měl útočník na druhého muže vytáhnout nůž, kterým ho pořezal na krku. „Mohu potvrdit, že záchranná služba převážela do nemocnice vážně zraněného muže. V tuto chvíli je už mimo ohrožení života,“ uvedl mluvčí záchranné služby Radek Hess. Ani on nemohl být sdílnější. Redaktoři Deníku případ sledují. O dalších podrobnostech budou čtenáře informovat.

Ilustrační foto.
Chebský most by mohl mít historickou podobu