Znovu si vybral stánky v lázeňské části města, kde při první návštěvě ukradl cigarety, jízdenky na MHD nebo dobíjecí kupony a způsobil škodu kolem 40 000 korun. I když byl za tento lup v minulosti odsouzen, je patrně nenapravitelný. Je to skoro k nevíře, ale na loupeživou výpravu přijel na kole, které, jak jinak, předtím ukradl. Z mříží na stánku odstranil zámek a po otevření okénka vnikl dovnitř. Tady ukradl 50 krabiček cigaret různých značek a dále drobné mince v hodnotě zhruba 1 000 korun.

Poté přešel k vedlejšímu stánku, do něhož se také vloupal. Sebral peníze a více než 1100 lístků na MHD. Celková škoda je odhadnuta na částku kolem 45 000 korun. Tím výčet jeho krádeží nekončí. Během ledna se dopustil dalších v různých sklepech v Karlových Varech. Majitelům odcizil další jízdní kolo, různé nářadí, kuchyňské potřeby, ale i přes tři desítky energetických nápojů.

Celkem tak napáchal škodu za přibližně 20 000 korun. Ukradené věci prodal a utržené peníze si ponechal pro vlastní potřebu. Přítrž jeho řádění učinili policisté z Obvodního oddělení Karlovy Vary – město a případ předali kriminalistům. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky, protože se stejného trestného činu dopustil v posledních třech letech opakovaně.

Okolí a voda znečištěná uniklým olejem.
Z bagru vytekl olej do rybníku