V neobydleném domě kradl a ničil

Karlovy Vary Do momentálně neobydleného rodinného domu se vloupal 38letý muž z Chodova a odcizil různé vybavení. Například příslušenství k topení, vodovodní baterie a další předměty. Navíc také v domě poškodil elektroinstalaci a celkem tak způsobil škodu předběžně odhadnutou na částku ve výši kolem 40 000 korun. V případě odsouzení hrozí podezřelému až tříletý trest odnětí svobody, neboť v posledních třech letech byl za krádeže odsouzen.

Dámy okradly pána v hotelovém pokoji

Karlovy Vary Ženy ve věku 25 a 40 let se dopustily krádeže v jednom z lázeňských hotelů. Dámy v pozdních večerních hodinách vešly do hotelového pokoje 48letého muže, kde využily jeho nepozornosti a odcizily mu odložený mobilní telefon a finanční hotovost ve výši osm tisíc korun. Od karlovarských kriminalistů si obě ženy vyslechly obvinění, a pokud jim bude prokázána vina, mohou si jít posedět na dva roky do vězeňské cely.

Muž jel po „šestce" rychleji, než měl, navíc nadýchal 1,36 promile alkoholu

Karlovarský kraj Dopravní policisté šetří případ překročení povolené rychlosti. Počátkem října kolem půl druhé odpoledne zaregistrovala na silnici R6 ve směru na Cheb policejní hlídka vybavená radarem pro měření rychlosti vozidlo značky Renault s připojeným vlekem. Povolená maximální rychlost této soupravy je 80 kilometrů v hodině, policistům však zařízení naměřilo 106 kilometrů v hodině. Třiapadesátiletý řidič, kterého policisté zastavili a vyzvali k podrobení se dechové zkoušce, nadýchal 1,36 promile alkoholu. Na místě mu byl zadržen řidičský průkaz a byla mu znemožněna další jízda.

Muž kradl peníze v bytě své bývalé

Karlovarsko Jednadvacetiletý muž si vyslechl obvinění z krádeže. Té se dopustil v Ostrově, když vnikl do bytu své bývalé přítelkyně, kde kdysi pobýval, čehož nyní využil ke svému prospěchu. Věděl totiž, kde žena skrývá peníze, a z této skrýše jí odcizil částku 40 tisíc korun v hotovosti. Pokud bude muži prokázána vina, může si jít sednout až na dva roky do vězeňské cely.