Chtěli ukrást kabel, ale vyrušili je a pár minut nato i chytli

Karlovy Vary - Recidivista si nedal pokoj. Za doprovodu svého kumpána se vydal do oploceného areálu sběrných surovin, odkud si chtěli oba muži odnést jako suvenýr čtyřsvazkový kabel. Přes promyšlenost plánu je vyrušil strážný. Muži se tedy dali na útěk, ale i tak byli nakonec nedaleko místa činu dopadeni policií. Muž byl za stejný čin už jednou odsouzen. Teď mu hrozí tříletý trest.


Našel jmění, část utratil, ale zbytek musel po zadržení vrátit

Karlovarsko - Mladý muž z Chomutovska našel na parkovišti obchodního centra peněženku s malým pokladem. V peněžence bylo 55 tisíc korun. Muž si peníze ponechal a část z nich utratil dle svého uvážení a potřeb. Nakonec byl ale dopaden policií a musel zbytek nalezeného jmění v hodnotě 30 tisíc korun vrátit. Za to, že zatajil nalezení peněženky s hotovostí, mu hrozí až rok vězení.


Zkusili opilecké štěstí, nevyšlo jim

Karlovy Vary Veselý řidič mercedesu byl nachytán policií ve středu v půl jedné ráno v ulici Čankovská. Řidič zkusil své štěstí a i přes přísný zákaz řízení všech motorových vozidel si sedl za volant. To ale nebyl konec smůly. Navíc se totiž ukázalo, že řídil pod vlivem alkoholu. Vlna ranních opileckých nešťastlivců pokračovala i v ulici Závodu míru, kde byl před půlnocí policií vyzván muž k dechové zkoušce poté, co se zdál policistům až moc veselý. A opravdu byl pod vlivem alkoholu.