„Pečlivě se připravujeme a zajistíme opět veškerý komfort jako v minulých letech. Tedy sociální zařízení, sprchy s teplou vodou a samozřejmě i občerstvení,“ sdělila ředitelka KV City centra, které Rolavu provozuje, Simona Vránová.

Vedle standardního servisu budou mít obyvatelé stanového městečka k dispozici připojení k wifi, možnost nabíjet mobily a tablety, půjčovnu kol, autobusovou dopravu do města a předprodej vstupenek na filmové projekce. Zakázán je vstup se psy a jinými zvířaty a kouření bude povoleno pouze ve vyhrazených prostorách.

„Stanové městečko otvíráme ve čtvrtek 27. června a uzavřeme ho v neděli 7. července,“ dodala ředitelka.

Úplnou novinkou na koupališti Rolava je lanové centrum, které je určeno dětem i dospělým. „Momentálně je ve zkušebním provozu, ale nemáme žádné problémy, a proto předpokládáme, že přejdeme do provozu běžného. Návštěvníci stanového městečka mohou samozřejmě využívat i další hřiště a sportoviště v areálu,“ zdůrazňuje Simona Vránová s tím, že během festivalu nebude omezen provoz in-line dráhy, ale sportovci i návštěvníci budou cedulemi upozorňováni na zvýšenou opatrnost při pohybu v in-line dráze a jejím okolí.

Návrh odznaku kraje.
Hejtmanský řetěz ponese znaky našeho kraje