Navštivte dobročinný bazárek, jehož výtěžek je pro osmiletého Tomáška z Nejdku, který prodělal spastickou formu dětské mozkové obrny, v jejímž důsledku došlo ke zkrácení Achillových šlach u nohou. Tomášek má tudíž problémy s pohybem, ale současná medicína mu nabízí alespoň zmírnění projevů nemoci, samozřejmě ale všechno něco stojí. Akce se koná v sobotu 13. května od 15:00 v klubu CRUX u Alžbětiných lázní. Bazar zakončí koncert bluesové kapely Crossboard Bros.

„Co se na místě neprodá, se odveze do Farní charity do Staré Role, takže lidé nemusí mít strach, že by se nějak plýtvalo. Jejich oblečení stále dobře poslouží potřebným,“ vysvětlila organizátorka akce Michaela Kleslová a dodala, že veřejnost může přinést oblečení v den konání od 14:00 a 15:00 do Cruxu.

Další, kdo budou chtít, se mohou přijít oháknout. Jeden kus oblečení je za symbolických 30 korun.

„Jestli máte všeho akorát, tak přijďte jenom podpořit myšlenku akce, na pivo a třeba si i zatančit, protože celou akci nám zpříjemní kapela Crossboard Bros, která svojí bluesovou show odpálí v 18:00. Zároveň tu možná bude také možnost ochutnání domácích dortů, „dodala organizátorka.

Rozhledna Diana v Karlových Varech.
Vyberte si nejoblíbenější rozhlednu