Do centra města ale zůstane až do konce zimní sezóny vjezd motorových vozidel zakázán, vyjma dopravní obsluhy, IZS, občanů a rekreantů, kteří mají zajištěná parkovací místa.

Situace v lesích je kvůli množství sněhu nebezpečná a nedoporučuje se do nich v některých lokalitách vstupovat.
V lesích stále padají stromy a cesty jsou zaváté sněhem

"Vstup do obecních lesů a na běžecké trasy nacházející se v lese na správním území města je i nadále zakázán. Běžecké stopy se budou upravovat pouze ve volném nelesním prostoru na loukách kolem města. Děkujeme silničářům, hasičům, policistům, energetikům, lesákům, dřevorubcům, Karlovarskému kraji a mnoha dalším, kteří byli nápomocni ke zvládnutí sněhové kalamity. Poděkování si zaslouží i místní podnikatelé, kteří podávali při výkonu služby všem nasazeným pracovníkům během jejich práce teplé nápoje," uvedl starosta Jan Horník.

Poznamenal, že chybí pouze zprůjezdnit silnici do osady Zlatý Kopec, která je poseta popadanými stromy. "Osady Myslivny, Ryžovna a Zlatý kopec jsou konečnými místy bez parkovacích ploch, kde nebude možné projet nikam dál až do konce zimy, takže upozorňujeme řidiče, aby do těchto míst vůbec nejezdili," dodal starosta.

Ilustrační foto.
Se zimou přibylo lidí bez práce. Naštěstí jen trochu