Po prodloužení ankety, která byla zveřejněná na webových stránkách města, o jeden měsíc jsou známé výsledky. Nejvíce hlasů dali lidé Centru sportů, na druhém místě skončilo Bazénové centrum a první trojku uzavírá parkovací plocha u koupaliště. Podle náměstka Michala Riška (ČSSD) se první tři investiční akce dočkají už v příštím roce projektové přípravy a následně v dalších letech proběhne jejich postupná realizace.

„Jsem velmi rád, že do věcí, které budou mít pro Karlovy Vary dlouhodobý charakter, promluvili občané. Minimálně dnes zastupitelé vědí, o co je vlastně na Rolavě zájem, a očekávám, že společně splníme potřeby našich občanů," uvedl náměstek Riško. A dodal, že jeho favoritem bylo od začátku bazénové centrum, i když v anketě nezvítězilo. „I tak je ale mezi prvními třemi projekty, které dostanou šanci k realizaci," doplnil náměstek Riško.

Už v příštím roce město očekává, že v areálu Rolava bude sloužit návštěvníkům už vyprojektované bistro, které by mělo být v provozu celoročně, s prioritou pro letní využití a s dostatečnou kapacitou pro sezení návštěvníků areálu.