Pro Karlovaráky to také znamená, že budou muset respektovat určitá omezení.

Ve Vřídelní ulici bude po dobu festivalu příslušným dopravním značením umožněn obousměrný provoz, pouze ale pro festivalová vozidla. „Ne tedy pro vozidla taxi nebo vozidla s povolením k vjezdu do lázeňské zóny," uvedla Helena Kyselá, mluvčí magistrátu.

K dílčí úpravě dochází i na Divadelním náměstí. Zde bude přesunuto stanoviště taxi. „ Důvodem je instalace stanu České televize v parčíku," vysvětlila mluvčí.

30. června bude od 17. hodiny postupně uzavírána Mlýnská kolonáda, kde se bude konat jedna z festivalových party.

Vřídelní kolonádu žádné omezení nečeká. Naopak se rozšiřuje její provoz až do dvacáté hodiny v návaznosti na provoz festivalové pláže, která tu letos opět bude, navíc ve vylepšené a rozsáhlejší verzi.

21. června od 00.00 hodin do 04.00 hodin je z důvodu montáže WC kontejnerů pro potřeby MFF a od 9. července od 00.00 hodin do 03.00 hodin z důvodu jejich demontáže povolena úplná uzavírka úseku místní komunikace I. P. Pavlova, a to za tunelem u parčíku. 26. června od 23.00 hodin do 27. června do 03.00 hodin je z důvodu vykládky klimatizace pro MFF povolena úplná uzavírka ulice I. P. Pavlova (za tunelem u parčíku). Z téhož důvodu bude tento úsek uzavřen i 7. července od 23.00 hodin do 8. července do 03.00 hodin.

Dobrá zpráva je, že během festivalu budou otevřeny snad všechny restaurace.