„V letošním ročníku školu v kategorii kuchař reprezentoval Nguyen Quang Tiep, který se na soutěž připravoval pod vedením učitelky odborného výcviku paní Heleny Šlemrové a s podporou týmu kuchyně hotelu Carlsbad Plaza pod vedením šéfkuchaře pana Lukáše Palusky,“ informoval Jiří Neumann, ředitel školy.

„Vystoupení žáka bylo velmi úspěšné a po hladkém průchodu přes zemské regionální finále v Praze dosáhl na stříbrné ocenění v celostátním finále s mezinárodní účastí, které proběhlo 1. března 2012 v Brně,“ doplnil spokojeně ředitel.

Nguyen Quang Tiep skvěle reprezentoval gastronomii našeho regionu, školy i hotelového domu a je slibným talentem, který svoji odbornost chce po vyučení dále intenzivně rozvíjet. „V celostátním finále se představil s přípravou krůtí roládky a špízku na cuketovém zelí s bramborovým nákypem a kuřecím demiglace,“ uzavřel ředitel školy Jíří Neumann.