„Přišla od jedné ze společností Karla Holoubka, kterou by KV Arena v rámci oficiálního titulárního partnera propagovala," uvedl Roman Maleček. „Tuto částku, kterou zatím nebudeme specifikovat, nabízí společnost po tři roky," doplnil Maleček.

Definitivní rozhodnutí ale na pondělní schůzce Karla Holoubka s primátorem Kulhánkem a šéfem Malečkem zatím nepadlo.

„Já nyní budu znovu jednat se společností Karlovarské minerální vody (KMV), která projevila zájem o titulárního partnera jako první. Nabídku pak sice stáhla, ale jednání jsme neukončili, pouze přerušili," vysvětlil Roman Maleček.

Společnost KMV údajně nabídla KV Areně v prvním roce smlouvy jeden milion, ve druhém roce dva miliony a dále by získala opci na další roky. Jenomže začaly protestovat společnosti, které roky sponzorovaly hokejovou extraligu, a argumentovaly tím, že předloží protinabídku. Mattonka pak následně svůj návrh stáhla s tím, že počká, jaké podmínky městu navrhnou další partneři.

Podnikatel Karel Holoubek: Nic nechci tajit, chci být transparentní

Karlovy Vary Společnost podnikatele Karla Holoubka se přihlásila o titulárního partnera KV Areny a nabídla, že multifunkční halu bude sponzorovat dvěma miliony ročně a tutéž sumu obdrží i hokejový klub. A to vše po tři roky. Uvedl to Karel Holoubek. „Chci být transparentní. Naše protinabídka proto není tajná a veřejnost o ní má vědět," zdůraznil. Mattonka KV Areně údajně nabídla první rok milion a dva druhý rok.