Nejen že Karlovy Vary daly celé republice zábavný filmeček v podobě dnes už kultovní losovačky, ale ke koloritu našeho města patří i další lahůdka. Tentokrát osoba legendární byznysmenky a úřednice Ivany Doubové, která nejen dokázala s nadhledem vydělat slušné peníze, ale zároveň přirostla řadě lidí takříkajíc k srdci.

Mluvilo se o ní v televizi, po hospodách a všude mezi lidmi. Její slávu i věhlas by jí mohla závidět celá řada lidí, kteří léta poctivě pracují, snaží se nějak prosadit a dostat své názory mezi lidi, ale nedaří se jim. To paní Doubová možná po slávě ani tak netoužila, ale ta přišla sama, a tak to má být, že? To dokazuje, že někdy je nejlepší nechat věci jen tak v klidu plynout a popularita si člověka prostě najde.

Druhé místo v celé republice v anketě Papaláš roku je slušný výsledek a spousta politiků, kteří se snaží získat pověst největších provařenců, si musí trhat zbytky vlasů, že je strčila do kapsy úřednice z Karlových Varů. Jen nevím, jestli se má člověk pousmát, nebo spíš nadávat, že jsme znovu jako město zabodovali. Bohužel opět hloupě a papalášsky.