Byl to dobrý rozhovor. Marně jsem hledala logiku, marně jsem opakovala argumenty, které jsem ještě před půl rokem vyslechla na zastupitelstvu. Závěr? S náměstkem Hybnerem jsem si dobře pokecala. O nic jiného totiž zřejmě nešlo. Jak jinak uzavřít rozhovor, který jsme vedli na nově budované cestě pod vilou Jelenou manželů Peričových?

Náměstek Hybner vysvětloval, že právě proto, že tuto novou cestu staví magistrát na městském pozemku, zabrání další výstavbě v lesoparku pod Imperialem. Špatně. Magistrát má mít dávno jasnou koncepci, kde a co stavět.
Náměstek Hybner poukázal na to, že pronájmem lesoparku manželům Peričovým se zde zabrání další výstavbě. Špatně. Výstavbě nemají bránit Peričovi, ale sám magistrát. Jde o veřejnou zeleň.
Náměstek Hybner vysvětloval, že město rozbitou Škroupovu ulici opraví. Špatně. Mají ji opravit ti investoři, kteří ji těžkou technikou zničili. To by měl magistrát striktně vyžadovat.
Náměstek Hybner zdůraznil, že Správa sadů a parků by park zvelebila za deset let. Proto pronájem. Výmluva. Pak všechny parky dejme do pronájmu a budeme mít klid.
Náměstek Hybner sdělil, že pronájem lesoparku zajímá několik pejskařů a lidem ve Staré Roli je to jedno. Mystifikace. Lidem to není jedno. Jde stále o městské pozemky.
Ještě že Milutin Perič nechce v lesoparku stavět letiště. Podle všeho by mu stačilo pouhé slovo a magistrát by to zařídil.

Výsledek? Nechtěla jsem kandidovat, ale ještě si to rozmyslím.