Je to docela sranda, ale v tomto zimním karlovarském počasí bezpečně poznáte, kteří radní, zaměstnanci obecně prospěšných společností karlovarského magistrátu a podnikatelé trávili dovolenou v exotických krajích. Jsou totiž stejně nenápadní jako sportovci z Jamajky na zimní olympiádě ve filmové super komedii Kokosy na sněhu. Jejich nádherně opálené tváře ostře kontrastují s pobledlými obličeji pracujících Karlovaráků. A aby toho nebylo málo, o cizokrajné dovolené karlovarských politických čmoudíků si Karlovaráci vyměňovali esemesky, protože byli viděni na luxusních plážích v dalekém Thajsku.

Proti dovolené radniční kokosové partičky nikdo nic nenamítá, předpokládáme, že se všichni vrátili odpočatí a plni sil do další obtížné práce pro město, ovšem je třeba poznamenat, že podnikatel, který s nimi v Thajsku odpočíval, má lukrativní zakázky od města a jeho firmy patří mezi doporučené pro užší spolupráci s magistrátem.

Další současní černoušci mají zase ve správě jedno (tedy jediné) z karlovarských koupališť.

No ale co. Na dovolenou má každý nárok a do výběru zahraniční destinace nebo oblíbených kamarádů, s nimiž se politici rozhodli volno trávit, nám přece nic není. Takže žádný skandál, ale super dovolená každým coulem.