První z nich určoval chod dnů už v roce 1994, osmnáctý pak provede rokem nadcházejícím. Nesedí vám počty? Bude to tím, že v letech 2001 a 2002 vytvořil Jiří Böhm kalendáře hned dva! V roce 2001 to byl kalendář ke 300. výročí karlovarského Grandhotelu Pupp.

„Zpočátku jsem spolupracoval s malířem Františkem Holdošim, který už bohužel není mezi námi. František podle fotografií maloval akvarely, které se pak objevily v kalendářích,“ vzpomíná na začátky autor kalendářů.

Na stránkách se objevily zaniklé stavby Karlových Varů i slavní návštěvníci města. V jednom z nich zmapoval Jiří Böhm i velkou karlovarskou povodeň.

Rok 2009 se ponese v duchu automobilové dopravy a autor v něm poprvé fotografiemi zabrousí i mimo Karlovy Vary. Devatenáctý kalendář pro rok 2010, jehož maketu už má tvůrce připravenou, se pak na svých stránkách rozletí do celého kraje.

Kalendáře Jiřího Böhma zdobily domácnosti nejedné celebrity. Mají je Dagmar Havlová, herec Gerard Depardieu, bývalý sovětský státník Michail Gorbačov či moderátor Marek Eben.