Přibližně osm desítek příznivců ultrapravice se ve středu 10. června kolem 19 hodiny sešlo u Horního nádraží v Karlových Varech na neohlášené protestní akci. Krátce před půl osmou se jejich průvod vydal na cestu směrem do centra města.

19.35 — Na levém břehu Ohře zatarasily průvodu cestu policejní kordony. Demonstranti se poté rozptýlili do přilehlých parků. Policisté nasadili do akce i psovody a antikonfliktní tým. "Na druhý břeh řeky je pokud možno nevpustíme," řekl jeden ze zasahujících policistů.

19.40 — Demonstranti se rozdělili na skupiny a snaží se dostat na druhou stranu řeky. K akci se připravuje pořádková jednotka. Situaci na místě monitoruje i náměstek ředitele policie Západočeského kraje Oldřich Tomášek.

19.55 — Část demonstrantů se dostala do města a nyní se nacházejí na třídě TGM. Za vyvolávání hesel "Odpor! Odpor!" a "Svobodu projevu!" se přesunují k hlavní poště.

19.57 — U hlavní pošty došlo k potyčce demonstrujících s policisty. Nejméně jeden člověk byl zatčen. Je podezřelý z útoku na veřejného činitele.

20.15 — Část extremistů se dostala až k budově okresního ředitelství Policie v ulici I. P. Pavlova. Tam jim však cestu zastoupili policejní těžkooděnci. "Účel to splnilo, byli jsme vidět," prohlásil jeden z účastníků nepovolené demonstrace. Zbytek demonstrantů se poté vydal na cestu zpět.

20.43 — Policejní kordony se snažily vyprovodit extremisty směrem k Hornímu nádraží. Ti se však rozprchli. Část demonstrantů se policistům podařilo sehnat dohromady a vedou je po Západní ulici směrem do Tuhnic.

20.50 — Větší část extremistů, přibližně šedesát osob, policisté doprovodili do jedné z karlovarských restaurací. Policisté objekt obklíčili a na místě hlídkují.

21.05 — Situace se momentálně uklidnila. Další vývoj událostí sledujeme.