Petr odcházel z týmu, kterému se dařilo, a hrál v jakési psychické pohodě. Teď ale nastupuje za mužstvo, které se trápí v koncovce a leží na něm psychická deka pěti porážek v řadě.

„Za ten měsíc se tady toho moc nezměnilo. Snad jen ta nálada tu není moc dobrá, ale my se z toho musíme dostat,“ popisuje atmosféru v kabině obránce Petr Mudroch.

Dnes se Karlovaráci představí na ledě Bílých tygrů v Liberci. „Pokud si chceme udržet pozici, kterou máme tak musíme přivést nějaké body,“ je si vědom vážnosti situace Mudroch a pokračuje: „Pokud chceme mít alespoň trochu klidné Vánoce tak musíme uspět i v neděli proti Plzni.“

Po návratu byl obránce svými spoluhráči dobře přivítán. „Tak samozřejmě že jsme se nějak přivítali, ale já si myslím, že měsíc není tak dlouhá doba,“ dodal Petr Mudroch s úsměvem.

V době odchodu Petra potřebovaly Karlovy Vary útočníka. Znojmo mělo naopak problém na postu obránců. „Pokud bych měl hodnotit své působení u Znojemských orlů, tak mně se tam hrálo dobře,“ odtajňoval Mudroch a pokračoval: „Nastupoval jsem v první nebo druhé formaci. Chodil jsem často na led. Hrál jsem přesilovky, oslabení, a dalo by se možná i říct, že jsem byl jeden z obránců na kterých trenér stavěl,“ dodal obránce.