Celkem bylo oceněno šestnáct firem. Nad touto cenou spotřebitelů převzal záštitu hejtman Karlovarského kraje Josef Novotný.

Přehled oceněných podnikatelských subjektů Cenou SČS vKarlovarském kraji 2008

1. TADRO s.o., nám.Míru 131, 356 01 Březová

Specializovaný maloobchod (tabák, noviny, dárky, drogerie). Dlouhodobě poskytované služby. Spokojenost při styku vyřizování případných stížností a uplatňování reklamací. Prodavačky, včetně majitelů, jsou vždy usměvavé a vždy vyjdou zákazníkovi vstříc. Březovští občané jsou sjejich službami velice spokojení.

2. Miroslav Pelant, Okružní 217, 364 71Bochov

Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Navrhovaný podnikatel dlouhodobě úspěšně podniká voblasti stavebně truhlářské a tesařské. Jeho služeb využívají občané a organizace nejen zBochova, ale i zokolí. Pro město Bochov vyrobila kompletní nábytkové vybavení infocentra vbudově radnice, postavila dvě autobusové zastávky, provedla několik úprav v prostorách radnice města. Dále vyhotovila pro místní sportovce technické vybavení na fotbalovém hřišti. Svýrobky této firmy jsme spokojeni, občanům se líbí a je velmi důležité, že firma vyniká ochotou a rychle reaguje na potřeby svých zákazníků včasnými dodávkami svých výrobků a poskytováním svých služeb.

3. ALTMAN AZ s.r.o., Svobody 542/12, 350 02, Cheb

Zlatnictví a klenotnictví, Hodinářství. Provozovna v centru města s dlouholetou tradicí. Nabízí široký výběr zboží. Velmi ochotný personál má vysokou odbornost.

4. Kufner Vojtěch, Evropská 1060/9, 350 02, Cheb

Firma se zabývá drobnými opravami motorových a přípojných vozidel. Patří mezi uznávané firmy zejména vprovádění výměn autoskel.

5. JUNUS s.r.o., Rybniční 2875, 352 01, Aš

Firma se od roku 1999 specializuje na pokládku plovoucích podlah a dalších druhů podlahových krytin. Vzhledem k vysoké odbornosti, dobrému firemnímu zázemí a kvalitnímu vybavení se společnost propracovala mezi špičkové firmy působící v tomto oboru.

6. Krpenský Petr, K Nemocnici 1024/36, 350 02, Cheb

Provozování restaurace vDolíčku, která se nachází v chebské městské části Háje, 1km od hraničního přechodu Svatý Kříž. V nekuřácké restauraci nabízí široký sortiment pokrmů z české a minutkové kuchyně. V letním období lze využít krásného posezení na terase s dětským pískovištěm a prolézačkami. Možnost ubytování pro firmy a jednotlivce, k dispozici sál o kapacitě 150 míst, salónek 25 míst.

7. Dubjak Milan - Autoškola, Přátelství 2049/8, 350 02, Cheb

Vedle základního výcviku řidičů poskytuje vprovozovnách vChebu a Mariánských Lázních také jak teoretickou výuku, tak praktický výcvik řízení ve složitějších situacích a výcvik ekonomické jízdy. Podle vyjádření absolventů výcviku činí tak úspora na pohonných hmotách až 20%.

8. NELAN spol. s r.o., Horní Ves 1, 350 02, Třebeň

Společnost s dlouholetou tradicí je zaměřena na výrobu oken, dveří a zimních zahrad, dodávku a montáž žaluzií, rolet, garážových vrat, zasklívání balkónů a lodžií. Preferuje individuální jednání se zákazníkem. Cenové nabídky jsou vytváří jednotlivě ke každé zakázce zvlášť, vždy ve vztahu ke konstrukčnímu provedení, množství a barvě či dřevěnému dekoru. Pro účastníky stavebního spoření má výhodné úvěry a slevy.

9. Skřivánek s.r.o., pobočka K. Vary. T.G.Masaryka 42, 360 01, Karlovy Vary

Společnost spůsobností vcelé republice od roku 1994 poskytuje ve své pobočce v Karlových Varech tlumočnický servis do všech jazyků, překlady, tlumočení, výuku jazyků a další nadstandardní jazykové služby.

10. Stanislav Drofa, Krásná 281, 352 01, Aš

Podnikatel provádí montáž, opravy, revize a zkoušky plynových. Tuto činnost dlouhodobě provozuje pro občany Aše a okolí, kteří jsou stěmito službami spokojeni.

11. TEKAZ s.r.o., Podhradská 676/7, 350 02, Cheb

Výroba stavebních hmot a stavebních výrobků. Společnost je největším českým výrobcem hotových prefabrikovaných garáží a jako hotovou dodávku „na klíč“ je dodává vřadě modifikací. Hotové garáže Tega lze použít jako komponentu ke stavbě rodinného domu. Hotové garáže, stejně jako hotové betonové koupelnové buňky, zkrátí čas potřebný kdokončení stavby.

12. Lojínová Ivana – Goethe Tour, Pražská 31, 360 01, Karlovy Vary

Cestovní kancelář – lázeňské pobyty apod. Firma zajišťuje lázeňské pobyty vKarlových Varech a okolí a nabízí příjemné ubytování ve dvou nově zrekonstruovaných hotelech St. Florian a Císař Ferdinand ve starobylém městě Loket.

13. Josef Vimr – ORPO, Sokolovská 37, 360 01, Karlovy Vary

Firma dlouhodobě působí vregionu a nabízí široký sortiment profesních oděvů a obuvi a podlahových krytin pro potřeby firem a kutilů.

14. Ing. Karel Beneš, Slovenská 2134, 356 01, Sokolov

Firma zaměřena na polygrafickou činnost včetně grafických návrhů poskytuje vedle zpracování letáků, prospektů, plakátů také spolehlivé služby při návrzích a výrobě vizitek, dopisních papírů, obálek, samolepek, etiket apod.

15. OK ORTHOS, s.r.o., Karlova 2455/38, 350 02, Cheb

Společnost je česká výrobní firma, jejíž program je zaměřen na výrobu lázeňských oplatků klasického, typicky českého zboží sdlouholetou tradicí, a patří ke koloritu a atmosféře lázní. Svými produkty zásobuje nejen lázeňská centra západních Čech, ale i celou Českou republiku.

16. Milan Illek – Agentura ARTTREND, Žižkova 548/6, 353 01, Mariánské Lázně

Fyzická osoba, která podniká úspěšně, profesionálně a hlavně po celou dobu svysokým a stálým standardem již od roku 1990. Jeden zprvních podnikatelů vMariánských Lázních. Prodejem módních oděvů a doplňků začínal, nyní provozuje mimo jiné i dobře zavedenou a oblíbenou prodejnu sbelgickými pralinkami vMar. Lázních. Momentálně rozšířil své aktivity i za hranici města, do Chebu a Plzně. Drží si své zákazníky a odolává všem neblahým jevům současna.