Velice spokojeni jsou například v areálu Neklid. „Rozhodně si nestěžujeme, obrovská návštěvnost začala už v období svátků a pokračuje vlastně až doteď. Velký vliv má na to i velmi příznivé počasí. Tak příznivé časy nepamatujeme. Dokonce se dá říct, že je to rekordní návštěvnost,“ informoval Otakar Štika, předseda Tělovýchovné jednoty Jáchymov, která zimní areál provozuje.

Podle něj navíc stále častěji přijíždějí i lidé z jiných končin. „Je to příjemné, že nás nenavštěvují pouze lidé z okolí, kteří to mají blízko, či turisté z blízkých německých obcí. Setkáváme se tady například s lyžaři z Chomutova a dalších koutů republiky,“ dodal vlekař.

Vysoká návštěvnost se na Neklidu očekává i v dalších dnech. „Podmínky jsou zatím stále vyhovující, proto myslím, že by mohlo být příjemné lyžování i v dalších dnech. Zatím se nám daří zvládat i kapacitu parkovacích míst,“ dodal předseda TJ Jáchymov Štika.

Spokojenost vládne i v zimním areálu v Merklíně. „Návštěvnost je výborná, nestěžujeme si,“ zhodnotil Martin Frič, provozovatel vleku v Merklíně.