kal„Vítězství Škody Superb v anketě 'Auto roku 2009 v ČR' je také dobrou vizitkou pro nejdeckého výrobce zamykacích systémů a klik. Tento titul vynesl firmě zámek kapoty a dveřní kliky včetně výztuhy pro nový superb. Nejdecký výrobce mohl spoléhat na své výrobky v deseti ze dvaačtyřiceti nominovaných vozů,“ uvedla Martina Poštová, mluvčí společnosti.

„V loňském roce jsme zůstali těsně pod stupni vítězů. Rok 2009 začal určitě dobrou zprávou z ankety Auto roku 2009 v České republice, že Witte výrobky jsou na špici. Cením si titulu zejména proto, že vybírala nejen třiadvacetičlenná odborná porota, ale hlasovala také veřejnost,“ říká Václav Jeništa, jednatel společnosti Witte Automotive v Nejdku.

Dodávky pro mladoboleslavskou automobilku tvoří pět procent ze zákaznického portfolia firmy. Největším zákazníkem Witte Automotive v Nejdku je mateřský koncern Volkswagen.

Nejdecký výrobce měl v anketě Sdružení dovozců automobilů hned několik želízek v ohni. Ze dvaačtyřiceti nominovaných vozů dodává do deseti kandidátů ankety, například do oceněného Volkswagenu Scirocco se instalují Witte klíčové sady a kliky bočních dveří.