V prostorách Grandhotelu Pupp si mohli návštěvníci prohlédnout výstavu s názvem Prostřené stoly, kde viděli současnou porcelánovou produkci porcelánky Thun 1794 vhodně doplněnou kolekcemi nápojového skla karlovarské sklárny Moser. Lidé bez rozdílu generací obdivovali krásu českého porcelánu. "Je to dechberoucí, jak nádherný porcelán umíme vyrobit. Zrovna koukám na kolekci modrých třešní, které se líbí mé dceři. Pokusím se ji sehnat venku ve stáncích, je nádherná," říká Ludmila Kolenčíková, která je v Karlových Varech na welness pobytu a výstavu si nenechala ujít.

Na prostranství před Grandhotelem Pupp bylo možné zakoupit porcelán regionálních značek a sklo Moser za akční ceny. Akce trvá od pátku do neděle a po celou dobu byl připraven doprovodný program v podobě živé hudby či pojízdné Porcelánové školičky. Dílnička nejen pro děti byla takřka stále plná a děti i jejich rodiče si zkoušeli potisk porcelánu.

Milovníci krásného skla i porcelánu mohli využít i své chuťové pohárky. Byla jim totiž k dispozici ta nejlepší vína z Čech a Moravy. Při jejich ochutnávce jim hrála cimbálovka a po celý prodloužený víkend přálo i počasí.

Jindřichovice žily rockem a pomáhaly nemocné Nelince
FOTO, VIDEO: Jindřichovice žily rockem a pomáhaly nemocné Nelince