„Společně pomůžeme Marcele, Terezce a Míše, které onemocněly roztroušenou sklerózou,“ řekla organizátorka čelovky Michaela Valentová. Dívky se dokonce osobně zúčastní sobotního večera, kde jim bude na konci závodu předán výtěžek z čelovky.

Doprovodný program začíná ale už od 15:30, kdy se také můžete přímo v Domě kultury Ostrov na poslední chvíli zaregistrovat do závodu. Nebo se ještě dnes přihlaste přes info@pomahejsrdcem,cz.

Ilustrační foto.
Pět trestných činů a každý jiný

Pokud vyrazíte na čelovku jen podpořit své běžce, tak si můžete zkusit diagnostiku složení těla za asistence výživové poradkyně Jany Setové, zároveň budete mít možnost vyzkoušet rehabilitační pomůcku neurostimulátor WALKAIDE, která zlepšuje chůzi u pacientů, kteří neovládají dolní končetiny při postižení CNS. Nebo si užijte poradenství a líčení s AVON cosmetics. A na ty menší bude čekat malování na obličej, klaun nebo vánoční tvoření.

Součástí čelovky bude i osvěta na téma, co je roztroušená skleróza.

Samotný závod čtvrtého ročníku čelovky startuje v 18 hodin z Mírového náměstí. „Trasa je dlouhá 4,5 km a je určena opravdu pro každého,“ uvedla Valentová.

Ilustrační foto
Kojenecký ústav pro děti do tří let rozšíří služby o terapeutické centrum

Večerem bude provázet moderátor Radek Jirgl a ve 20 hodin začne počelovkový večírek, jehož součástí bude mimo jiné také dražba. „Jako každý rok proběhne na večírku dražba předmětů, které nám věnovali známí sportovci,“ upřesnila Valentová. Kromě toho bude večírek plný hudby, tance, a dokonce i UV show ohnivého divadla IGNIS. Tak neváhejte a vydejte se před prvním adventem udělat dobrý skutek a přispějte i svou troškou třem dívká