Do konce měsíce bude například úplně uzavřena spodní část ulice Ondřejské, a to z důvodu nápravy jejího havarijního stavu.

Až do středy 15. října bude částečně uzavřeno hned několik silnic v Karlových Varech. Do této doby bude omezen průjezd ulicí Jaltskou a částí ulice Chodovské, kde se buduje chodník od kruhové křižovatky směrem na obec Počerny.

Do této doby dojde také k úplnému uzavření silnic v ulicích Hlávkova a Smetanova ve Staré Roli. „Důvodem uzavření bude průběh druhé a třetí etapy kompletní rekonstrukce vozovek a chodníků," doplnila mluvčí magistrátu Helena Kyselá.

„Ve dnech od 17. do 19. října bude provedeno zvláštní užívání místních komunikací T. G. Masaryka a Varšavská. Důvodem omezení bude kulturní a prodejní akce Karlovarský knedlík fest před Becherplatzem," dodala.

Na přelomu října a listopadu si pak oddychnou Nejdečtí, neboť do té doby bude úplně uzavřena silnice v ulici Chodovské a částečně omezen průjezd ulicemi Závodu míru, Karlovarská a Kraslická. Důvodem omezení je výstavba kanalizace. „Práce zde budou prováděny po etapách, ale průjezd bude umožněn jen vozidlům do deseti tun," doplnila mluvčí.