„Slavnostní ceremoniál se uskuteční v neděli od 15 hodin v KV Aréně a bude ho moderovat Libor Bouček. Součástí zahájení bude samozřejmě nástup všech delegací na ledovou plochu,“ uvedla předsedkyně řídícího výboru olympiády Jana Mračková Vildumetzovás tím, že domácí sportovce na plochu doprovodí hejtman a celé vedení kraje. „Výprava Karlovarského kraje půjde jako poslední,“ dodala předsedkyně. Během zhruba dvouhodinového programu se návštěvníci KV Arény mohou těšit na taneční vystoupení souboru Mirákl, který vyhrál mistrovství světa, tancovat budou i karlovarští Rappresent a na ledové ploše by se v exhibici měl představit i krasobruslař Tomáš Verner.

Drogy, tabák ani cigarety pozornosti psů neunikly.
Psi vyčenichali drogy i cigarety

„Hlavní hudební hvězdou bude zpěvák Mikolas Josef, který ČR reprezentoval na hudební soutěži Eurovize,“ doplňuje mluvčí Karlovarského kraje Jana Pavlíková. Ceremoniál bude přenášet i ČT sport. Po zahájení se veškeré olympijské dění přesune na jednotlivá sportoviště před karlovarský hotel Thermal, kde sídlí Olympijský dům. Před ním se v úterý 21. ledna od 18:30 uskuteční i první medailový ceremoniál zakončený ohňostrojem.

Druhý bude součástí závěrečného programu, který 23. ledna od 18 hodin opět hostí KV Aréna. „Vstupenky na zahájení jsou vyprodány. K dispozici by měly být ještě poslední vstupenky na závěrečný ceremoniál,“ dodala Jana Mračková Vildumetzová.

Problémy se spánkem. Ilustrační foto.
Za poruchu spánku může hlavně obezita