Tento nápad mi přijde celkem komický, protože v Kyselce v současné době žádné lázeňství nefunguje. Připadá mi to podobné, jako kdybych se v těchto dnech rozhodl v Praze zahájit olympijské hry. Akce se nezúčastním, protože budu mít zřejmě jiný program. Co se týká lázeňství v Kyselce, tak nevěřím, že se sem ještě někdy vrátí, ostatně jsem o tom hovořil i s odborníky v tomto oboru. V současné době mají podle nich problémy i některé zavedené lázeňské provozy, a proto vznik dalších nevidím jako reálný. Tento dotaz bych ale směroval spíše na ředitele Svazu léčebných lázní Eduarda Bláhu.

Tento můj názor v žádném případě nevyvrací myšlenku, že by domy bývalého lázeňského areálu v Kyselce měly spadnout. Proto aby se tak nestalo, děláme maximum a máme připravený projekt na záchranu větší části areálu. My rozhodně nejsme ti, kteří nechali tento bývalý lázeňský areál takto zchátrat.

Kyselka měla už několik majitelů a my jsme vlastníky části budov až od roku 2006. Naopak se nyní snažíme, aby část bývalých lázní zůstala zachována. Náš projekt počítá s muzeem, hotelem a zachováním dalších. Nejsme barbaři, neničíme české kulturní dědictví a památky. Naopak se snažíme je zachránit a největší nepřítel je nyní čas. Není ale bohužel v našich silách vzít veškeré opravy na sebe. Snažíme se komunikovat a vysvětlit náš záměr tak, aby oslovil i státní a obecní instituce.